Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Микел и Марин ги нема а Бенајун на клупа...ебате логиката.:facepalm:

4551418263.jpg

Кој е овој бре куриња?
Алберт Ферер, десен бек :)
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 13:41 ---
Ко шо ми делува ќе ни треба Торес за да ги поминеме овие :pos:

Досега Лампард можеше до хет трик :) . Слабо , реализација многу слаба , исто важи и за Оскар :)

Team: Cech; Ivan, Cahill, JT (c), Cole; D Luiz, Lamps; Oscar, Mata, Moses; Ba. - subs: Turn, Azpili, Bert, Ram, Benay, Haz, Torres.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 12:11 ---
Бенајун на клупа пред Марин (y)
Classic дебело

Tребаше да си биде 0-1 па да им болеше на нашиве , згреши судијата требаше предност да пуште па да ги видев после како ќе играа :) . А иначе истата приказна :)

Испод 7 нејќум да чујам за со овие, да ги утепаме!
:pos: :pos:
Тоа детето пуцвал што седеше до Роман да не е на Луиз?:ROFLMAO:

Слабо, Слабо Чампионс оф Јуроп.....

Логично е кога иде нов тренер, да очекуваш работите да тргнат на подобро или во најмала рака да останат исти. Со оваа свиња, да ми извините на израз, со ова гомно што го имам ена клупа, работите одат надоле, на полошо.

Мислам дека ќе викнам тапаи кога ѓубрето скаузерско ќе го исфрлиме од тимот, заедно со се меѓусебните јебачи Бенајун и Торес, кои си го дудлаат по медиуми и си се бранат еден со друг, а двајцата за курац не ги бива.

Ја па очекуам дебакл, тие немаат никаква игра. Чат-пат некоја шанса од нигде и тоа е тоа. Како Њукасл да ги гледам. Без идеја!
А таа свињата на клупа треба да разбере дека имаме тенка клупа и дека Лампард НЕ МОЖЕ и НЕ СМЕЕ да ги игра сите утакмици во континуитет. Човекот има преку 33 години, не е во цутот на младоста. Е затоа после ќе промашува три шанси, чисти како овие денешниве.

Нека се утепаат, со прв тим скоро не можат да се носат со третолигаш, на Стемфорд Бриџ. Алооооооо!

David Luiz doesn't Defend strikers, Strikers defend David Luiz

David Luiz won the Tour de France with two flat tires and a broken chain.

When David Luiz was born, he breastfed his mother.

David Luiz recently had an idea to sell his urine as a canned beverage. We know this beverage as Red Bull.

David Luiz once defeated a soviet army with a pistol..., he then loaded it.

:ROFLMAO:

Абе Мата невидлив ли е ??
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 14:12 ---
хахаха немогуче :))

И пазете сега 2 гола примаме во 88 и 90 мин :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom