Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе тепаме ли бе? :)
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 19:38 ---
Ќе тепаме ли бе? :)

Исто како со Валенсија лани. Мора да се победи. И тогаш мораше и излеговме и тепавме 3-0. Очекувам победа, но како што рече HoT IcE многу е битно кој прв ќе даде гол.

Chelsea team to play Shakhtar: Cech; Ivanovic, Cahill, David Luiz, Bertrand; Mikel, Ramires; Mata, Oscar, Hazard; Torres

Тери го нема (веројатно на клупа), Торес прв тим. Другото е очекувано.

665707_432138000187146_1578717545_o.jpg
Би требало Стариџ како прв шпиц, али јебига, тоа е. 50 милиони фунти, да му се плукнам во таа плава коса, говедо глупаво.
Тери не е прв тим, Кехил и Луиз, вау Роби, добро е учиш на свои грешки, мајмун го направија првата утакмица.

Па добро, тоа е најдобриот тим што може да го извадиме. Тери е на клупа.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 19:48 ---
Би требало Стариџ како прв шпиц, али јебига, тоа е. 50 милиони фунти, да му се плукнам во таа плава коса, говедо глупаво.

Добро бе не се нервирај толку. :D

Осеќам дека вечерва Торес ќе ни ги затне за момент муцките. :D Или можеби не...ќе видиме.

Па добро, тоа е најдобриот тим што може да го извадиме. Тери е на клупа.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 19:48 ---

Добро бе не се нервирај толку. :D
Како да не се нервирам, да си платен 50 милиона, и да немаш муда шутнеш кон гол еј, се нервирам ко јас да сум ги дал париве, најозбилно.
Челзи да го имаше Дрогба сега наместо Торес, ќе беше сила, невидена сила, и секој меч по 5 гола, ама овај увек усере нешто, смешен.

Со Тери во тим имаме 40% повеќе за да примиме гол. Гери е створен за мечов, во напад убитачен, а во одбрана жилав и брз.
Сакале вие или не, Тери го згазија годините, прошлата Фернандињо го направи мајмун.

Со Тери во тим имаме 40% повеќе за да примиме гол. Гери е створен за мечов, во напад убитачен, а во одбрана жилав и брз.
Сакале вие или не, Тери го згазија годините, прошлата Фернандињо го направи мајмун.
Па незнам баш ако со Тери 40% примаме гол со Кејхил и Луиз треба поголем да е процентот на последниве 3 утакмици кај што беа стартери на сите утакмици примивме гол.

Вистина, ама јас сепак стојам на фактот дека тандемот Кехил - Луиз е добитната комбинација за вечер. Само дисциплина, ред и фокус на мечов од одбраната, и нема проблем, доста лошо изиграа минатите, вечер нека се извадат.

Да бев јас Стариџ и Марин ќе ги играв...али ај како и да е,со среќа одиме на победа!

Годините дека го згазиле тешко, ипак стопер а они играат и до 40 год некои...со него е посигурна одбраната каде каде, се надевам дека Луиз нема у напад да спие цело време и ќе има добро партнерство со Кејхил.

Исто како со Валенсија лани. Мора да се победи. И тогаш мораше и излеговме и тепавме 3-0. Очекувам победа, но како што рече HoT IcE многу е битно кој прв ќе даде гол.
На тој натпревар Дрогба покажа кој е и што е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom