Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Чисто за инфо, утакмицата со Ливерпул ќе ја суди Веб. :)

Кој и да ја суди веќе не ми е гајле, нека си ебат матер и ФА и ПЛ. Фантомот доволно објасни околу ситуацијата со ПЛ, веќе се е јасно. Играчки сме далеку подобри од Ливерпул, а богами и на тактички план очекувам победа на Роби против Роџо.

За со Шахтар ќе суди Carlos Velasco Carballo. :D
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 20:03 ---
До кое ниво стигна Торес и еден Монк од Свонси почна да го трола.

"I came here on a free when we were in League Two, and he's cost £50million," said Monk. :pos:

Фергусон го наместил Веб за да може да суди против вас во недела со цел да ви забегат а ние конечно да видиме победа кога тој суди наш натпревар :sneaky:.
не е никаква провокација ова ;).

Да очекуваш победа на Ливерпул против Челзи во денешно време, треба да си идиот. Зарем не е очигледна разликата во квантитет и квалитет на двата тима? Со оној голман на гол, и со таа одбрана, Оскар и компанија има брек денс да ви удрат.

Да очекуваш победа на Ливерпул против Челзи во денешно време, треба да си идиот. Зарем не е очигледна разликата во квантитет и квалитет на двата тима? Со оној голман на гол, и со таа одбрана, Оскар и компанија има брек денс да ви удрат.
Уште поидиотско е да леташ толку во облаци во уште непочнат натпревар

Некои луѓе навистина живеат во делузионен свет.

Можеби, но јас не летам во облаци, јас знам дека Челзи е победник на мечов.
Според твоето погоре доаѓа дека во мај сите шо очекуваа Челзи да станат европски шампиони се идоити......Да кажеш на некој дека е идиот бидејки напишал дека тимот ќе му победи е многу бедно и мизерно....

Ајт гитла од фан клубов, и ти, и ти погоре.:LOL:
Има ли помизерно, да испровоцираш, и да се правиш невин, а единствено невин си во пупок? Ти тоа го правиш на темава, така да - гитла.

Шо биднало во саботата бре? Не смеј вака понатаму, дур сме тука негде со бодој при врвот, и нас ПЛ ќе не поттурни ако треба, ама ако сами се закопуваме, нема спас од никого. Јас знам дека имаме страшно мал тим по бројност, ама то е, РДМ знај од почеток шо има и шо нема и мора да бара решенија, за то е платен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom