Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А бе кој ве тераше да му викате на Торес почесто да шутира? :ROFLMAO:

Неможе да имаш јака офанзива и дефанзива у исто време. Сезонава со 'убавата' игра изгубивме многу на дефанзива, и секој меч правиме аматерски и кардинални грешки во одбрана. Ова е срамотно, Шахтар не вози како сака засега.
Луиз треба да се седне на клупа, не знам што игра моментално, ама дефинитивно не е плејмејкер.

ги казнивме за грешките, само тие да не не казнат пак за гршкиве со одбранава

Бертранд денеска :facepalm:

"Не сум ја видел попропустлива одбраната на Челзи"-Југослав.
Добро бе Југо не ја гледаше Атлетико-Челзи?

Оскар (y) :vozbud:
Очигледно ја заслужува 11ката.
4 меча во ЛШ-4 гола (y)

ајде малце шијајње :)
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 21:30 ---
нека шмркнат малку овие алкохол, да се разбудат малку :)

Оскар..:love:
Многу лоша одбрана, Бетртан и Луиз се катастрофа. Поголеми камења не биле никад, добро може и со Атлетико беа на ова ниво. Тери да влезе место Луиз на полувреме е обавезително.
Ние им подаривме еден гол, они нас два, подобра игра имаа одреден период, после нати го - дај ми го и двете екипи.

Арно голманов што го имаат Шахтјор....За Торес, такви пацерски голови не признавам ќе треба да се помачи...одбранава е ептен збунка денес у пм, ама среќа за Чех што е тука...Мата и Хазард ми делуваат само ко да пробуваат нешто, Оскар до голот го немаше комплетно....Ајде со господ напред во второ полувреме или да остане вака или плус еденн два гола ако можеме ако не тоа е тоа...битно пак да се прими гол не смее!

Бертранд денеска :facepalm:

"Не сум ја видел попропустлива одбраната на Челзи"-Југослав.
Добро бе Југо не ја гледаше Атлетико-Челзи?

Оскар (y) :vozbud:
Очигледно ја заслужува 11ката.
4 меча во ЛШ-4 гола (y)
Секоја чест за игрите, меѓутоа 11ката никој не ја заслужува ;)

Во второ Тери ин , или лошо не се пишува не знам кој води повеќе инат голманов на Шахтар или одбранава наша.:icon_mrgr:

Добро е падна гол водиме,тоа е најбитно.Сеа ќе се средат у второ полувреме.Според мене тепаме 4-1 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom