Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Од Феруз очекувам многу, не помнам за некој млад играч на Челзи да сум очекувал вакво нешто, кога и да го гледам, гледам многу подобра и побрза копија на Руни, исти профил на играч се, уште и таков карактер да има ко Руни за фудблаер, екстра !

Него кога веќе ги спомнавме младиве нели би било подобро да го пратиме Пиазон на ЕПЛ позајмица?

Подобро е, али кој не ебе нас.
Кога јас би се прашувал, а ќе бидам во следниве две улоги:
Менаџер на клуб како Челзи: Сите млади перспективни играчи ко Феруз, Пиазон би ги праќал на позајмица. По можност ЕПЛ, ако не ЕПЛ, тогаш Холандска или Бундес, ги сметам за најдобри лиги за развој на млади играчи.
Менаџер на помал клуб ко Виган пример: Би земал на позајмица перспективни млади играчи од јаки екипи кои неможат да им дадат шанса на тие млади деца да играат, и ќе си формирам тим од млади деца кои секоја сезона ќе се мењаат и се така ќе се развиваат. И така Виган се бори за опстанот, не за ПЛ, не за средина, со такви млади јаки играчи верувам дека ќе успее во тоа.

Подобро е, али кој не ебе нас.
Кога јас би се прашувал, а ќе бидам во следниве две улоги:
Менаџер на клуб како Челзи: Сите млади перспективни играчи ко Феруз, Пиазон би ги праќал на позајмица. По можност ЕПЛ, ако не ЕПЛ, тогаш Холандска или Бундес, ги сметам за најдобри лиги за развој на млади играчи.
Менаџер на помал клуб ко Виган пример: Би земал на позајмица перспективни млади играчи од јаки екипи кои неможат да им дадат шанса на тие млади деца да играат, и ќе си формирам тим од млади деца кои секоја сезона ќе се мењаат и се така ќе се развиваат. И така Виган се бори за опстанот, не за ПЛ, не за средина, со такви млади јаки играчи верувам дека ќе успее во тоа.
Ко за тебе
:ROFLMAO:

Не е за мене, еднаш пробав да ја играм и ми делуваше многу комплицирано, не знам која бројка беше, знам дека неможев да се снајдам. Плус, превише сум заразен со League of Legends, така да најверојатно нема да има простор за ФМ да се игра.:icon_lol:
Поубаво ми е вака да си праам бујрум на мозок:pos:

Рамирес средина,жена му лево
530747_383490128393207_242172650_n.png

По спортскиве странски медиуми се шпекулира за можна трампа: Торес + пари=Фалкао. Не знам колку е точно, но еве хипотетички да претпоставиме. Дали би биле за такво нешто? (Искрено, ме мрзи да барам линк :D )

John Galt еве „високи светла“, пошо гледам дека си прашал, а никој не ти ставил линк.

По спортскиве странски медиуми се шпекулира за можна трампа: Торес + пари=Фалкао. Не знам колку е точно, но еве хипотетички да претпоставиме. Дали би биле за такво нешто? (Искрено, ме мрзи да барам линк :D ).

Сто посто си читал на Daily Fail или нешто слично :D

Јас сум ЗА, без ич око да ми трепне го давам Торес и пари за Фалкао!

Сто посто си читал на Daily Fail или нешто слично :D
Мислам дека го видов на ФБ, на некои од фан страниве за Челси, а чија е веста, појма неам. Али шпекулации и шпекулации сега ќе испаднат. Посебно ради игрите на Торес, како и заинтересираноста на Челси за Фалкао. На новиот менаџер (демо верзија) успева и со двајцата у тим. Секако, Торес си грее клупа. :D

Стварно ли Мата е повреден? Во фантази тимот го купи место повредениот Кагава и ми пишува дека е повреден и Мата. Кажете ми ќе игра ли сигурно со Шахтјор?

Ќе игра со Шахтјор сигурно. Повредава е ситна и беше еден вид на мал одмор за Мата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom