Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
фали Мата да ги отвори ко паштета....ајде Марин конечно да го видиме у пм :)

Тапа досега...имавме 1 или 2 добри прилики и толку...сумњива работа е ова, се надевам на три победа. И да, среќа што Свонси не се снаодливи па досега не беа многу опасни по нашиот гол. И да прашам нешто, мислам дека го имав прочитано податокот ама не се сеќавам: Зошто тренерите ги имаат оние цветчињата? :)

Тапа досега...имавме 1 или 2 добри прилики и толку...сумњива работа е ова, се надевам на три победа. И да, среќа што Свонси не се снаодливи па досега не беа многу опасни по нашиот гол. И да прашам нешто, мислам дека го имав прочитано податокот ама не се сеќавам: Зошто тренерите ги имаат оние цветчињата? :)
Се чествуваат припадниците на воените сили што загинале служејќи на државата :)

Стариџ место Торес треба да реагира РДМ замени прави во 98 минута :D

ни ги истепа играчиве градов :pos:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 17:40 ---
многу лежерно играме, ги оставаме да си одат по терен

ц ц ц е тоа е ќе се брани Бертранд кога го стави место Оскар ми стана јасно...без Мата сме нула, дај боже во јануари Фалкао, Торес што подалеку ...

Влеговме у шемата како лани :facepalm:Со ваков мал фонд на играчи што дури и во КК играат 7 првотимци тешко до титула во ПЛ, не е будала Манчини што за секоја позиција има по 3 играчи , следниве 3 кола ќе бидат одлучувачки како ќе тече сезонава.

Па да му ебам мајката бе, уште 4-5 минути има, скријте им ја топката или уште подобро, НАПАДНЕТЕ! Понашање ко да иаме комотно водство од 2/3-0....и минатата сезона губевме многу бодови вака, со голови примени во 85-90 минута....Ако не се лажам, Ешли Кол ја шитна топката по која дојде акцијата за голот...ту ама ме изнервираа....за памет е ова!

И да, се гледа колку е битен Мата во играта!

Прокоцкаа предност.
Примија гол во последни 5 мин.
Паднаа од прво место на (најверојатно) трето.
Ме заебаа на спортска а го фатив Рајо 2.
Ме заебаа на фантази.

АЈ У ПМ.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 18:21 ---
Како капак на се ни иде уште еден заебан период.
Ливерпул,ВБА,Сити,Фулам,Вест Хем,Сандерленд

Од овие мечеви тешко и 12 поена да освоиме како што сме тргнале..

Знаев дека на 0-1 ќе се брани Ди Матео,ама барем можеше подобро да се брани.
Сега со Шахтијор очекувам да победиме друго незнам што да коментирам. Свонси се незгодна екипа,Лаудруп со Мајорка извади победи против Барселона и Реал.

Нормално е да и дојде крај на серијата кога се играат се едни исти играчи.. (минатонеделниот натпревар во лига не ни дојде крајот туку судијата реши да им подари победа на другата екипа)
Да имаше нормално и регуларно судење пред натпреваров (на одредени натпревари на екипата која сега е 1ва) сега ке имавме минимум 4 бодови предност,а можеше да имаме и 6 бодови предност и покрај денешниов резултат.
Ја не се замарам веќе со Премиер Лига ке си гледам релаксирано до јануари (ке чекам да се донесе нормален напаѓач во екипата).За годинава важно ми е да поминеме групи во ЛШ и да се освои Светското во декември,а за првенство не верувам дека ке освоиме,големи врски се потребни последниов период..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom