Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^Сериозно бе :D
Еве на пример замисли да го суспендираа за мечевите со Арсенал и Норвич.
Кој ќе играше на негово место? Фереира ? :D :D
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 20:43 ---
Мене па стварно не ме е јасно чекаа да дојде Јунајтед за да го казнат Тери и после не биле пристрасни ебате сојузот бетер од ФФМ се. :tapp:
Челзи поднесоа жалба.И поради таа жалба се одложи донесувањето на конечна официјална одлука и затоа играше и со Арсенал :)

Па не баш, со оглед на тоа дека единствената негова замена е повредена. А да, Мозес можел да игра напаѓач. Исто така Мозес може да игра и десен бек. И голман да биде.

Уствари ние ќе тераме као Барселона, без напаѓач. Зошто на моменти и така изгледаме. Или ќе го уфрлиме Кејхил како лажна деветка.

--- надополнето: 8 октомври 2012 во 20:43 ---

Челзи поднесоа жалба.И поради таа жалба се одложи донесувањето на конечна официјална одлука и затоа играше и со Арсенал :)
Нели сега и он има право да поднесе жалба:D па така да игра против Скамот?

А Џон Тери како лажна единица :ROFLMAO:
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 20:51 ---
Нели сега и он има право да поднесе жалба:D па така да игра против Скамот?
Па јас се надевам дека така ќе биде ама кога беше со Тери немаше интернационална пауза така да којзнае. Јас се надевам дека ако ништо друго барем со Тотнем ќе игра :)

Ешли Кол, Пиазон или Мозес, краен случај -> Патрик Бемфорд.
Мислам дека подобро ќе се снајдатп ред гол од балеринава наша што секогаш има потег плус.

Иначе во саботата Шангај за прв пат изгуби од кога Дрогба игра за нив а Дрогба го даде 8миот гол во 10 настапи во кинеската лига.
За споредба Анелка на 22 настапи во кинеската лига има дадено 3 гола :)

Од каде муабетов за суспензија на Ешли во ПЛ? Се спомнуваше неиграње на следниве два натпревари на Англија (нешто што го предложи Ширер), ама тој се извинил и ќе биде во репрезентацијата. Е сега дали ќе игра или не, зависи од Хоџсон.

Ешли Кол самиот си е виновен, и заслужува казна од клубот, не од ФА, затоа што за ФА зборува за апсолутна вистина, но клубот го става во лоша позиција затоа што самиот направи да не биде достапен на неколку меча кои може да бидат од голема важност поради еден твит, затоа треба санкција само од клуб.

Кој сака да се обложиме дека доколку не игра Бане десно (пошо се надевам дека РДМ ќе го игра централно со Луиз) Рамче ќе игра на неговата позиција?

Незнаеме колку и како е спремен Азпиликуета за сексање со Бејл по таа страна, а најбрзиот тркач со дефанзивни способности моментално е Рамирес. Е сеа овде би трпел средниот ред (Микел и Лампард) пошо се доста побавни од другите, ама со оглед на тоа што Тотенхем игра 90% од крилните позиции (барем јас имам таков впечаток) можеби и би успеало ова. Од истите причини не би сакал и Кејхил да е во почетни 11. Дури и на Кол му давам поголема шанса да игра десно.

Ама ќе видиме, нека поминат овие досадни репрезентативни натпревари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom