Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сите знаеме дека Лампард не е во топ форма, но не смее да се руга таа легенда, едноставно не смее.
Проблемот е што тој инсистира сите натпревари да ги игра, иако е далеку од таа можност.

Сите знаеме дека Лампард не е во топ форма, но не смее да се руга таа легенда, едноставно не смее.
Проблемот е што тој инсистира сите натпревари да ги игра, иако е далеку од таа можност.

Не инсистира сите натпревари да ги игра. Неколку пати има изјавувано дека е свесен за неговата возраст и дека знае дека неможе да игра како порано.
Лани кога АВБ го ставаше на клупа, Лампард убаво си рече не му смета тоа доколку тимот победува и кога не игра он. Но ако он седи на клупа, и тимот губи тогаш има проблем.

Не инсистира сите натпревари да ги игра. Неколку пати има изјавувано дека е свесен за неговата возраст и дека знае дека неможе да игра како порано.
Лани кога АВБ го ставаше на клупа, Лампард убаво си рече не му смета тоа доколку тимот победува и кога не игра он. Но ако он седи на клупа, и тимот губи тогаш има проблем.
Ок, не сум ги фатил тие изјави, ама според мене така барем изгледаше.

Гледам како плукале некои по Хазард по мечот со Сити, а истите тие го величеле после вчерашниот меч со Виган. Тролични луѓе...
Треба време, не е така тоа. Лесно е да се зборува од пред компјутер. Треба тимот да се адаптира, да се разигра, не очекувајте брда и планини повторно.
Ако не сезонава, од наредна ќе бидеме пак на врвот од ПЛ. На добар пат сме.

А, да. Некој зборува за Мосес и Лампард. За првиов зборувате а појма немате од животот, ниту еднаш не сте го гледале. И сега кога ви ги затна муцките вчера, ви стана наеднаш добар.
Мосес е супер луѓе, јас можеби и повеќе го сакам него отколку Хулк, ма да и вториов ми е одличен, но поскап.
Околу Лампард, па човекот игра задњи везни од кога е дојден Ди Матео, трча ко ненормален, покира на сите страни, има тотално различна улога од порано.
Немојте толку аматерски мислења да изнесувате, не сте лаици, не сте веќе мали :)

Место да даваат 50 милиони за Хулк нека го земат Фелаини за 30,после повредата на Есиен и заминувањето на Балак немаме таков копач.Микел е добар ама џабе ете веќе 4 сезона кај што игра а никогаш го немам видено да доминира како Фелаини.Ех златен Макелеле ко дојде,неможеше топка да му помине.

Место да даваат 50 милиони за Хулк нека го земат Фелаини за 30,после повредата на Есиен и заминувањето на Балак немаме таков копач.Микел е добар ама џабе ете веќе 4 сезона кај што игра а никогаш го немам видено да доминира како Фелаини.Ех златен Макелеле ко дојде,неможеше топка да му помине.

или па двојников на Фелаини

http://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Witsel

Јас само што се вратив од одмор и гледам сега сеуште не сме донеле десно крило и десен бек, ова мора да се реши.
Утакмицата со Виган не ја гледав за жал, но ги видов головите и добро ја почнавме сезоната, полека полека ќе се воиграме, превише нови играчи имаме, туку дајте овде некое видео од Оскар на мечот со Виган.
Поздрав.:)

N1BfG.gif

Јас само што се вратив од одмор и гледам сега сеуште не сме донеле десно крило и десен бек, ова мора да се реши.
Утакмицата со Виган не ја гледав за жал, но ги видов головите и добро ја почнавме сезоната, полека полека ќе се воиграме, превише нови играчи имаме, туку дајте овде некое видео од Оскар на мечот со Виган.
Поздрав.:)

ако имас акоунт од замунда го имас да ди ја симнеш утакмицата симни си го 2 полувреме пошто тогаш влезе Оскар.

Еве го Оскар, немам коментар, се гледа дека се работи за многу квалитетен играч, backheel и она убацување на Ивановиќ е нешто невидено во Челзи, а Оскар тоа го направи во први минути одиграни за Челзи, одлично.
Ќе биде интересна сезона, сеуште е почеток и не очекувам чуда, но како ќе одминува времето ќе се воигураме и баш ме интересира како ќе игра Челзи со овие фантастични млади и креативни играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom