dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
The Blue One bese sarkasticenШо е ова плукање по Лампард на последните неколку страници бе? Не ми се верува...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Blue One bese sarkasticenШо е ова плукање по Лампард на последните неколку страници бе? Не ми се верува...
Сите знаеме дека Лампард не е во топ форма, но не смее да се руга таа легенда, едноставно не смее.
Проблемот е што тој инсистира сите натпревари да ги игра, иако е далеку од таа можност.
Ок, не сум ги фатил тие изјави, ама според мене така барем изгледаше.Не инсистира сите натпревари да ги игра. Неколку пати има изјавувано дека е свесен за неговата возраст и дека знае дека неможе да игра како порано.
Лани кога АВБ го ставаше на клупа, Лампард убаво си рече не му смета тоа доколку тимот победува и кога не игра он. Но ако он седи на клупа, и тимот губи тогаш има проблем.
BREAKING NEWS: Chelsea have completed the signing of César Azpilicueta. The fee is around £7m
Sky Sports
Место да даваат 50 милиони за Хулк нека го земат Фелаини за 30,после повредата на Есиен и заминувањето на Балак немаме таков копач.Микел е добар ама џабе ете веќе 4 сезона кај што игра а никогаш го немам видено да доминира како Фелаини.Ех златен Макелеле ко дојде,неможеше топка да му помине.
Јас само што се вратив од одмор и гледам сега сеуште не сме донеле десно крило и десен бек, ова мора да се реши.
Утакмицата со Виган не ја гледав за жал, но ги видов головите и добро ја почнавме сезоната, полека полека ќе се воиграме, превише нови играчи имаме, туку дајте овде некое видео од Оскар на мечот со Виган.
Поздрав.![]()