Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Шо бидна со Бенајун бре...Каде ќе иде ?

Него што правиме со Лукаку и за него се збори дека ќе оди на позајмица ќе останеме само со Стариџ и Торес во нападот што значи ќе купуваме напаѓач (Хулк) :D

Многу некако умртвен фан клубов во последно време :D
Утре поточно денес во 16:00 играме со Брајтон.
Ќе играме со третите дресови а на располагање нема да бидат сите играчи што беа на олимпијадата (Мата се враќа во Вторник) + Де Брујн кој отиде на поазајмица во Вердер

Многу некако умртвен фан клубов во последно време :D
Утре поточно денес во 16:00 играме со Брајтон.
Ќе играме со третите дресови а на располагање нема да бидат сите играчи што беа на олимпијадата (Мата се враќа во Вторник) + Де Брујн кој отиде на поазајмица во Вердер

Мислам дека половина час порано ќе играме со Брајтон, али горе доле тука е :)
За утре не треба многу замарање, кога веќе не се замаравме со посериозни противници како Милан и ПСЖ. Нека поиграат младите, и Хазард и Марин, како нови засилувања. Затоа што за една недела скоро, играме против Сити во Комјунити Шилд, кој нема некое значење, ама баш би сакал да победиме, да им дадеме до знаење кој ќе владее наредната сезона :D

А овде, кој е така постручен, кој највеќе се разбира од фудбалов, од клубов и слични работи? Зошто сум нов па не знам... или сите сте супер? :)

^
Играме во 16:00, од пола час порано почнува преносот на ЧелзиТВ,
инаку пренос ќе има и на Диги спорт 1, а каналов го има на Сопкаст што значи дека ќе има квалитетен и стабилен стрим.

Мислам дека половина час порано ќе играме со Брајтон, али горе доле тука е :)
За утре не треба многу замарање, кога веќе не се замаравме со посериозни противници како Милан и ПСЖ. Нека поиграат младите, и Хазард и Марин, како нови засилувања. Затоа што за една недела скоро, играме против Сити во Комјунити Шилд, кој нема некое значење, ама баш би сакал да победиме, да им дадеме до знаење кој ќе владее наредната сезона :D

А овде, кој е така постручен, кој највеќе се разбира од фудбалов, од клубов и слични работи? Зошто сум нов па не знам... или сите сте супер? :)
Добредојде :)
Јас сум најстручен, се разбира. :P

Денес Ди Матео сигурно ќе извади јак тим на терен, и ќе покаже одприлика кој тим планира да го игра сезонава. Последна припрема им е ова пред КШ наредна недела, па треба играчите кои сигурно ќе играат против Сити денес да играат 90 минути за да можат да се подготват. Очекувам ваков состав:

Чех​
Иванович - Кејхил - Тери - Кол​
Микел - Лампард​
Рамирес - Хазард - Марин​
Торес​
Можно е место Кејхил да игра Луиз. А кога ќе се вратат и играчите кои се на ОИ ќе има доста опции за ротација, и ако успее Ди Матео правилно да го искористи тоа како што правеше минатата сезона верувам дека ќе се освојуваат нови трофеи без проблем.​

Ке може некој линкови да се стават за гледање ?????

Didier Drogba has just scored his first goal for Shanghai Shenhua in the Chinese league. :)
--- надополнето: 4 август 2012 во 14:41 ---
--- надополнето: 4 август 2012 во 15:25 ---
Chelsea XI vs Brighton: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Essien, Ramires, Meireles, Lampard, Hazard, Torres.

Клупа: Turnbull, Luiz, Mikel, Lukaku, Ferreira, Hutchinson, Benayoun, Piazon.

Марин се здобил со мала повреда, затоа го нема во составот.

Ди Матео за бесцелно и ретардирано гмечење на топката во вид на пимплање, доби клоца во ВБА на уште не завршена сезона.

Се надевам дека истото ќе го доживее и во Челзи ако го прави истото и овде, а во 3 и пол дуели досега (со Милан не ја гледав) токму тоа се случува.
--- надополнето: 4 август 2012 во 16:45 ---
ЕДИТ:
Ете го и втор гол, само Ешли Кол во одбрана, а? :facepalm:

Дупиња невидени овој Тери ко да не му се игра веќе, па Лампард и со Есиен ми игра, стај таму Пизон и Марин да покажат што знаат, а не овие 2 незнаат еден пасс да подадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom