Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Од овие 40 минути што ги видов,имаме посед се а никако да тргнеме на гол.
--- надополнето: 17 декември 2011 во 19:16 ---
Се изгубивме со све последниве 10 минути. Освен шансата на Дрогба со глава ништо саглам не видов од Челзи.

Ovoj planira da go stavi Torres vo igra nekoj pat?Sega ako ne go stavi na poluvreme onda sto posto ke go stavi vo 80 a sto moze on da napravi za 10 min

Епа кога не можеме да чекаме на Торес ,ќе чекаме на Меирелеш што паѓа на терен и си зема за право да шутира (гаден шутер од далечина).
Босингва! Не бе човеков е за никаде џабе е ептен слабо.
Прво полувреме ептен за никаде беше.Барем еден гол да имаа дадено не ќе беше лошо.А вака ќе чекаме сега да се падне гол :)

Добра игра имаа, интересни дупли пасеви но завршен дел послабо, поради добрата одбранбена спремност на Виган... Би сакал Торес да влезе барем сега а не во 80-та минута, и да дадат некој гол.

Господе боже.. КАЛУ наместо РОМЕУ. Зошто прави вакви испади, ме уби од нервоза..

Супер асистенција на Ешли :) :) Стариџ ѕверка..

Стариџ дефинитивно е иднината не тимот.Нов Дрогба (не баш до толку али добар е).А АВБ нека продолжи да го чува на клупа Торес па после и бесплатно да им го дава на екипиве никој нема да го сака
--- надополнето: 17 декември 2011 во 20:13 ---
И пак не го става Торес.Добро овој нормален ли е?
Можам да замислам што си мисли сега Торес во моментов

Стариџ дефинитивно е иднината не тимот.Нов Дрогба (не баш до толку али добар е).А АВБ нека продолжи да го чува на клупа Торес па после и бесплатно да им го дава на екипиве никој нема да го сака
--- надополнето: 17 декември 2011 во 20:13 ---
И пак не го става Торес.Добро овој нормален ли е?
Можам да замислам што си мисли сега Торес во моментов
Многу ме накурчи денес со измениве.. ептен ми е криво за Торес..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom