Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мата го вади,Ромеу го вади,Калу и Малуда ги става.
Алоооооооо 50 милиона можевте за баба ми да дадете ако беше за седење на клупа.
Кога се глупи останува сега за КПР и Арсенал да навиваме :facepalm:

Ептен бедни замени направи Боас,ги извади Ромеу,Стариџ и Мата,а киксериве Калу,Малуда и Микел ги стави (n)(n)
Џабе се малтретиравме со Сити..

Му треба повеќе храброст на АВБ.Бранење против Виган ...........

Бог напомош нека им е.Помизерно нешто не сум видел.По нервозен од денес не сум бил никогаш.Така ми идеше на нерви Боаш со замените а цело второ полувреме го пушти Торес да трча како будала да се загрева за на крај да не го фрле.
Одбраната ...........................
Можеа да победат ама не ги бидува.
Џабе си летаме и ги правеме јаки се докажаа денес.
А и реков на почетокот пред мечот.Виган не се слаби противиници ,добри се и знаат да изненадат.

ЕЕхххх Чех, и ти си ми бил некој голман... Не го кривете Боаш, гледајте каков период му оди на Челзи, имаат 4 утакмици у 10 дена, тој сакаше да си го зачува водството без премногу да ги истроши играчите ама кога го имаш ретардот Чех на гол тоа ти е...

Не знам јас што си замислува Боаш во таа зелката празна што ја носи??..па онакви замени ни Раниери неможи да направи бог да чува..па и на крајот играчите си играа курташак не ни се обидоа да ја вратат предноста.

ЕЕхххх Чех, и ти си ми бил некој голман... Не го кривете Боаш, гледајте каков период му оди на Челзи, имаат 4 утакмици у 10 дена, тој сакаше да си го зачува водството без премногу да ги истроши играчите ама кога го имаш ретардот Чех на гол тоа ти е...

Кога се киксаш,барем оди напиши си во темата за Премиер Лига,а не тука.. :tapp::tapp:

И после ја сакаме назад формата на Торес.Како ќе ја вратеш формата на Торес бе кога два натпревари по ред не го редеш во игра.Кога го изоставаш на страна .И што вика АВБ Торес не е за продавање.Па кога вака го остава на клупа подобро нека го продаде и крај на приказната барем ќе игра во друг тим нема да седе барем на клупа.

Како може бе Виган да им држи посед последни 20 минути??? Ебати Боаш и неговите измени.Пресинг игра 0

Кога се киксаш,барем оди напиши си во темата за Премиер Лига,а не тука.. :tapp::tapp:
Извини што Чех не знае да брани.
Ако го сметаш она неговото за интервенција, тогаш си го повлекувам зборот и се извинувам!

Со ова Челзи само докажаа дека за ништо не ги бива !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Знаеш дека некои работи не се во кога ова е најдобриот потег на натпреварот на играч за кој си платил 50 милиони
388413_292868264087691_166977050010147_782862_1562867216_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom