Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
дали кога го гледавте филмот, го приметивте боаш во него?
таму е

Значи ни се падна Наполи, очекувано од моја страна.
Челзи одамна нема играно со тим од Калчо, па пресметкава ќе биде многу интересна.
Наполи воопшто не е тим за потценување, ниту слаб тим, кога ќе се игра против нив во гости ќе треба душа, муда, и не знам уште што да се остават затоа што Наполи има најдобри навивачи на цел свет, убедливо според мене.
Генерално сакав да ни се падне Наполи, затоа што ќе биде одличен тест за тоа колку е Челзи јак и колку далеку може да иде, но се надевам на победа, која пред се ќе мора да значи тотална тактичка доминација на Боаш над целиот Наполи, верувам дека победата не е недофатлива, но треба голеем труд.
Гудлак!

Toтално во право си.Ако имаме аспирации за освојување на ЛШ и ако сакаме да стигнеме до финале,порано или подоцна ќе треба да се сретнеме со силен противник.
Наполи не е на рангот од Реал,Барселона,Баерн можеби,али сериозна екипа со стварно добри играчи се.

Битно е,да не потклекнеме таму на нивен терен,за дома сум речиси сигурен дека ќе победиме,исто како со Валенсија.

Но за тоа здравје има време.Утре со Виган мора да се победи,пациентала ни се,али да не заебат работа.

Ако ги тепаме уште овие 4 до крај на 2011,ќе биде супер.Со Виган и Тотенхем гости,и со Фулам и Астон Вила дома. Единствено со Тотенхем ќе биде тешко,ако кикснеме со нив,ќе биде зезнато и со Фулам бидејќи и двете уткамици се локални дерби мечеви.И Дрогба подобро нека игра прва постава,јесте е спор ама барем користи шанси за гол за разлика од Торес.

Го изгледав документарецов и баш беше онака супер :) Ме интересира дали некој знае како се вика песната што ја пееше фанот на Челзи(панкерот),односно што ја снимаше во студио?

Јас утре ќе го гледам, не ни претпоставував дека имало филмче за револуцијата во Челзи, баш ме интересира како е прикажана.

Ако ги тепаме уште овие 4 до крај на 2011,ќе биде супер.Со Виган и Тотенхем гости,и со Фулам и Астон Вила дома. Единствено со Тотенхем ќе биде тешко,ако кикснеме со нив,ќе биде зезнато и со Фулам бидејќи и двете уткамици се локални дерби мечеви.И Дрогба подобро нека игра прва постава,јесте е спор ама барем користи шанси за гол за разлика од Торес.
Ne e samo Totenhem i Fulam i Vila se teski protivnici.Vo poslednive nekolku godini skoro sekoj boxing day igrame so Vila i skoro sekogas se macime so niv.Se nekoi nenormalni rezultati ima 3-3,4-4...

Јас утре ќе го гледам, не ни претпоставував дека имало филмче за револуцијата во Челзи, баш ме интересира како е прикажана.

Насловот не е баш сличен со тоа што е прикажано.Интересно е,стварно.Има некои личности,фанови од Лондон,Тексас...ќе видиш,али вреди да се гледа,секако.

Се што е во врска со Челзи е вредно да се види, прочита, дури и изјавата на Пандев дека знае како да го победи Челзи :icon_lol:

Го изгледав документарецов и баш беше онака супер :) Ме интересира дали некој знае како се вика песната што ја пееше фанот на Челзи(панкерот),односно што ја снимаше во студио?

Ја бараш верзијата што ја снимаа?

Ај ако знае некој кај може да се најде филмот нека пушти линк по ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom