Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Респектот за Ван Гинкел само што ми порасна за 200%. За разлика од многу млади играчи и плачковци..читај Лукаку, Марко ги одби Милан и нивната мизерна италијанска лига за да се бори за место во првиот тим на Челзи. Така се станува играч.:cuc:

У секој случај ни треба шпиц коа ќе ни ја шитнат ГЛУПАТА АНОРЕКСИЧНА МАНЕКЕНКА (читај Торес).
За нас е перфектен Вилфред Бони, за 20 мил. ќе го даат Свонси.

Посакувам Шалке, Ајакс и Лудогорец/Марибор. Да не биде претешка групата. :D

Смрт би било ПСЖ/Јуве/Дортмунд, Леверкузен/Атлетик Билбао и Рома. :D Т.е. глеам дека има од исти земји. Дортмунд/ПСЖ, Билбао и Рома...

Дада и јас се согласувам за Џеј Би, секоја чест за потегот. :)

Дада и јас се согласувам за Џеј Би, секоја чест за потегот. :)
Џеј би (JB) е еден!! Не тоа некое дерле таму од Канада.
jackblack%282%29.jpg

Сан?! Сериозно, жутата штампа? :D Може имал некоја ситна повреда...и за Дрогба се пуваше дека ќе отсуствува 5-6 месеци, па се врати за неполна недела. Смешки.

Него, сакам да се паднеме со Лудогорец. Ќе биде весело и се надевам ќе се организираме да отидеме. Таму 100% ќе иаме подршка од навијачите на ЦСКА Софија. :D :D Они беа со Лацијалите заедно кога играа Лудогорец-Лацио лани во ЛЕ. И Марибор не е лоша опција, само што е подолг патот. Други кои се од околинава?

Кога е жрепката за ЛШ? :)
Мала исправка, станува збор за навивачите на Левски Софија ;)

Читам Коста се повредил, Зоки да не му имаш ти фрлено Влашка магија, само да добиеш на кладба м?

Најверојатно не е ништо сериозно, барем се надевам бидејќи нели имаше нешто слично за Дрогба па на крај излезе дека е дезинформација.
Како и да е, не ме плаши неговата повреда па и ако е до толку надвор од терен, во Челзи моментално има кој да дава голови, не е само Коста тој што може да дава голови.
За утакмица, две тука е Дрогба како замена, штом Мурињо инсистираше да го врати назад сигурно не го направи тоа само да седи на клупа и да ги мотивира играчите.
Признавам малку ме плаши неговата кондициона спремност ама му верувам на Мурињо и знам дека знае што бара и сака од него и сигурен сум дека Дрогба може тие барања и задачи да ги изврши максимално како што треба.

Торес најверојатно иде во Милан само се надевам дека оваа повреда на Коста нема да го предомисли Мурињо и да го остави назад.
Торес нема самодоверба за пл тоа е веќе преочигледно, да кажеме дека нема квалитет или незнае со топка не е така, знаат сите што го имаат гледано редовно Челзи.
Ќе помине 3 играчи и кога треба да постигне гол ќе се спетља и на крај ќе испадне смешно тоа што сакал да го направи.
Незнам до што е, не ми е јасно како напаѓач кој едно време беше во топ 5 за кратко време успеа да бидне просечен играч кој вреди 10 мил.

Најдобро би било да смени средина и време му е. Во Челзи не му оди, знае и самиот тој Милан и италијанска лига не му е лоша опција, ќе го нема притискот што го има тука и сигурен сум дека таму без проблем ќе постигне 15+ лигашки гола.

Мислам дека и други весници излегоа со приказната, ама најдобро е да почекаме до утре, Мурињо сигурно ќе каже што е работата на прес конференција. И Дрогба требаше 3-4 месеци да е повреден, па ете го после 3-4 дена се врати на тренинг.

За ЛШ сакам лесна група, да не мора да се замараат уште сега него лесно да си пројдат и што повеќе поени во ПЛ да соберат. Денес во 17:45 е иначе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom