Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Torres' agent: "The meeting went well. Torres to Milan is a real possibility, but we have to take some time before giving an answer."

Би требало до вечер или утре да одлучат. Челзи мислам дека ја чека одлуката на Торес и одма ќе прати понуда за нов напаѓач.

Torres' agent: "The meeting went well. Torres to Milan is a real possibility, but we have to take some time before giving an answer."

Би требало до вечер или утре да одлучат. Челзи мислам дека ја чека одлуката на Торес и одма ќе прати понуда за нов напаѓач.
Аман нека иде и више никад нека не глеа назат :D

Аман нека иде и више никад нека не глеа назат :D
без разлика што не оправда ни 1/8 од парите, торес ми е онака lucky charm играч, и прилично има важни голови давано за челзи, не се многу ама имаат голема важност.

Само се плашам повредава на Коста да не ја заебе позајмицата на Торес. Се надевам дека конечно ќе замине.

без разлика што не оправда ни 1/8 од парите, торес ми е онака lucky charm играч, и прилично има важни голови давано за челзи, не се многу ама имаат голема важност.
Се согласувам, може не толку дека ептен битни биле головите ама и претходно имам кажано дека кога ќе си отиде ќе го памтам по сите добри моменти кои ги имаше во дресот на Челзи. Уште од кога дојде па до денес не престанав да се надевам дека пак ќе го видиме оној Торес од Ливерпул кој на неколку натпревари не имапе самиот решено. Дури и сега немав ништо против тоа да остане и се надевав дека покрај Коста може и од него ќе видиме нешто повеќе сезонава.

Од друга страна, од гледна точка на клубот ова ни доаѓа како засилување поради тоа што имаше многу мал допринос за клубот, а не чинеше по околу 18 милиони годишно за ФФП. Тоа го кочеше клубот, а сега ако си отиде ќе се ослободат доста финансии.

Кај сте бе никој не ја следи ждрепкава?? Засега оди добро.Група G: Челси, Шалке, Спортинг,
и последен тим Марибор.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom