Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман нека иде и више никад нека не глеа назатTorres' agent: "The meeting went well. Torres to Milan is a real possibility, but we have to take some time before giving an answer."
Би требало до вечер или утре да одлучат. Челзи мислам дека ја чека одлуката на Торес и одма ќе прати понуда за нов напаѓач.
без разлика што не оправда ни 1/8 од парите, торес ми е онака lucky charm играч, и прилично има важни голови давано за челзи, не се многу ама имаат голема важност.Аман нека иде и више никад нека не глеа назат![]()
Се согласувам, може не толку дека ептен битни биле головите ама и претходно имам кажано дека кога ќе си отиде ќе го памтам по сите добри моменти кои ги имаше во дресот на Челзи. Уште од кога дојде па до денес не престанав да се надевам дека пак ќе го видиме оној Торес од Ливерпул кој на неколку натпревари не имапе самиот решено. Дури и сега немав ништо против тоа да остане и се надевав дека покрај Коста може и од него ќе видиме нешто повеќе сезонава.без разлика што не оправда ни 1/8 од парите, торес ми е онака lucky charm играч, и прилично има важни голови давано за челзи, не се многу ама имаат голема важност.
Хазард ни е најплатен колку што знам, со 180 или 185к неделно. Торес зима 175к.^ Меѓу најплатените ако не и најплатен играч у Челси е![]()
Можеше и линк да оставиш![]()