Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Bptnm0DIQAEMwMV.jpg

На Торес пенал не може да му одбрани, во Челзи ќе доаѓал :tapp:

Е Донев, да расчистиме, ако Коста се повреди и не изигра дел од сезоната, пак ќе испадне дека сум бил во право пошто Челзи згрешиле со купување на играч што се повреди 3 пати во еден месец а не "Ете бе немаше среќа, од кај да знаеме дека ќе се повреди, следната здрав ќе биде ќе гази" :D :D

Е Донев, да расчистиме, ако Коста се повреди и не изигра дел од сезоната, пак ќе испадне дека сум бил во право пошто Челзи згрешиле со купување на играч што се повреди 3 пати во еден месец а не "Ете бе немаше среќа, од кај да знаеме дека ќе се повреди, следната здрав ќе биде ќе гази" :D :D
Абе него во секој случај може ќе му треба време да се прилагоди во Челзи. Таман ете Лукаку да го видиме. Дрогба колку голови даде првата сезона?

Абе него во секој случај може ќе му треба време да се прилагоди во Челзи. Таман ете Лукаку да го видиме. Дрогба колку голови даде првата сезона?
Еве го бе на незавршен трансфер почна оправдувања да бара :icon_lol:

Гол во трет официјален натпревар
Ај баш да видиме на овој колку ќе му требаат :D
zs2vXSr.png

Челзи освои ЕПЛ таа сезона, да видиме колку и кои титули ќе ги освоиме со Коста знаејќи дека неговите партнери (Хазард,Оскар,ШИРЛЕ), се поквалитетни од Робен и Гудјонсен и Даф.

Дрогба излега дека ќе се врати у Челзи. Според некои извори, ќе попише едногодишен договор, и следната сезона става крај на играчка кариера и ќе бидне помошник на Мурињо и задолжен за напаѓачки дел во штабот. Значи он ќе ги тренира идните напаѓачи.(y)

На крај ни Коста, ни Фабрегас, ни Луис, ни Дрогба :D

Нов член имаме. Добредојде @Pride of London CFC :)
Провери АјПи адресите, можеби Змејски е. Сигурно направил нов профил да може да ти става лајкчиња. :pipi:
Само малце ми е сомнително што си става и сам себе.... или му служи тоа како камуфлажа :cautious:

Не е драгонски, можам да се кладам оти на Супер Френк му паднало тешко без Челзи, па решил да се регистрира на форумов, да биде ин тач. :icon_lol:

Не ми текнува да сум пишал дека Коста е играчиште и дека е баш тоа што ни треба :unsure:

Не ми текнува да сум пишал дека Коста е играчиште и дека е баш тоа што ни треба :unsure:

Само не Дрогба нека крши глава ко Милан ли ке стануваме ебате беља.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom