Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Само не лажат еве од следната сезона ќе биде еве од следната...и ништо..

Еве здравје боже следната сезона не ќе биде лошо на 4 кола пред крај да направиме еден поголем собир да ја прославиме титулата во Премиер Лига, бидејќи такво нешто не може да испадне лошо...нели ?

Само не лажат еве од следната сезона ќе биде еве од следната...и ништо..

Еве здравје боже следната сезона не ќе биде лошо на 4 кола пред крај да направиме еден поголем собир да ја прославиме титулата во Премиер Лига, бидејќи такво нешто не може да испадне лошо...нели ?
Според моите пресметки, до тогаш и математички ќе ни биде осигурана титулата, така да може :)

Според моите пресметки, до тогаш и математички ќе ни биде осигурана титулата, така да може :)
Добро хакеру како можеш две пораки една по друга да пишуваш без да ти бидат поврзани ? :@

Доволно спамаш ти, не ти кажувам :icon_lol:

А и не може секој.

Аааааааааааааааааааааааааааа :vozbud::drk::cuc::cuc::cuc:

Онака утрински сонливо се палам да видам што се ломотело вчера за време на ноќта тука иииииииииииииии :vozbud::vozbud::vozbud: гледам постови @Ellen Jenny.
Моментално се расонив, тие постови беа појаки од дупло турско кафе без шеќер, појако од шамар на билдер од 200 кг.
Адреналиот веднаш ми скокна на 100-ка, па луѓе вака не сум се осеќал ни кога прв пат ја освоивме пл после 50 год, ниту кога го освоивме големото ушле, ниту кога се врати „Леси“ дома, кога си отиде Мата....... :)oops: преголема возбуда)

girl you make my day :love:

Последно уредено:
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3809244/title/schurrle-accepts-ambassador-award

Донев не се пофалил па еве ја :vozbud: (y)

Со ваков тим и КР и Меси да ги земеме преку сила 2ро место во ЕПЛ, 1/2 финале во ЛШ и титула во ФА куп.
Е со каков тим тогаш ќе земеме 1 ПЛ 1 ЛШ и ФА куп??? Очекувате ремонт на цел тим? Се лажете...3-4 ќе продадеме и уште толку ќе земеме и готово.

Се извинувам што те цитирам вака,постот е од пред 3 дена но сега видов.

Чест и задоволство е да се биде дел од овој фан клуб , рацеве ми се тресат од возбуда додека пишувам . Ако има натпревар да се избере најдобриот фан клуб на кајгана дефинитивно ние мора 1во место да добиеме :свиркам: . Тоа да ти пишува славна личност тука тоа е незнам , тоа чуство е ко Иванов да ти дојде сега и да напише навивам за вас најдобри сте :vozbud:[DOUBLEPOST=1399545123][/DOUBLEPOST]
Добро хакеру како можеш две пораки една по друга да пишуваш без да ти бидат поврзани ? :mad:
Намерно прави така да те стигне во мислења :свиркам:

Не знам дали некој пишал, Чех е опериран, се враќа за 10 недели негде.

1969412_623971917677939_7932383558766269139_n.jpg
football is love ....

Женска му : Абе бакниме ајде бакниме што се мислеш .
Ширле : Кај најде бе тука не гледаат сите .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom