Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Мислев дека ќе си го задржиме рекордот, ама опасно се доближија сега. Ај баш ќе видиме. Нека изиграат Сити намерно 0-0 за на гол разлика да ја земат пак :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Што се замарате со рекордот, Торес ќе даде 98 гола против Кардиф и нов рекорд ќе поставиме.:cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Kade e toj fan klub cezli?
Преку 7 мориња, 7 океани, 7 планински врвови чуван во зандана од голем страшен змеј.

Еве го. Веќе постираше во него. Ти благодариме за укажаната чест, и се надеваме дека овој пост ќе ни донесе среќа во следната сезона.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Kade e toj fan klub cezli?
Не пример, Македонија е на Македонците и Гоце е на браникот, но доколку би се договориле дали би можела да испееш некоја химна за македонскиот фан клуб на Челзи. Онака патриотски у твој стил, а и за афирмација на Македонија?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Преку 7 мориња, 7 океани, 7 планински врвови чуван во зандана од голем страшен змеј.

Еве го. Веќе постираше во него. Ти благодариме за укажаната чест, и се надеваме дека овој пост ќе ни донесе среќа во следната сезона.
Што не и ја кажа адресата кај што живееш ебате буљашот.:LOL:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Уствари @Ellen Jenny поарно на Манчестер да им испееш химна, би ти биле уште по благодарни. Зурли, тапани, играорци, си знаеш ти.

Член од
29 април 2014
Мислења
21
Поени од реакции
44
13 godini nemam ni citano makedonska kniga, ni slusala makedonski humor, daj bidi pojasen. odi gzirni www.ellenjenny.com mozebi ke najdes nekoja himna. ama njadobro ja pejam "francuskata himna", za da dobijam drzavljanstvo morav na pamet da ja naucam. mince alors![DOUBLEPOST=1399506057][/DOUBLEPOST]
Уствари @Ellen Jenny поарно на Манчестер да им испееш химна, би ти биле уште по благодарни. Зурли, тапани, играорци, си знаеш ти.
http://chelseafc.mk/
na toj li klub mislis?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не дека се фалам ама јас знам да ја пеам Шпанската химна.

Инаку супер што уште едно девојче покрај мене влезе во фан клубов :X3:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
13 godini nemam ni citano makedonska kniga, ni slusala makedonski humor, daj bidi pojasen. odi gzirni www.ellenjenny.com mozebi ke najdes nekoja himna. ama njadobro ja pejam "francuskata himna", za da dobijam drzavljanstvo morav na pamet da ja naucam. mince alors![DOUBLEPOST=1399506057][/DOUBLEPOST]
http://chelseafc.mk/
na toj li klub mislis?
На тој. Не, па ОК е и француската химна да ни ја посветиш, само на крај да нагласиш дека ти е за македонскиот фан клуб на Челзи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еј уште постоела странава бе... џабе, мора да се активираат малку

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Еј уште постоела странава бе... џабе, мора да се активираат малку
Наредна против Атлетико. Идеме во финале сигурно :vozbud:

Ено време им пишував јас, уште на почетокот. Може ќе ме примат пак. Абе најдобро сами да си направиме нешто.

Видете им на фб последна објава. Челзи го сака Марин назад поради одличната сезона на позајмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom