Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
10291810_710024405705502_3558843106326757207_n.png

Сите што се разбираат од англиска култура ќе сфатат што сака да направи Андре со сликава #хехе

1904098_1525579807669537_6541111872579979123_n.jpg

Последна активност на Еllen Jenny , прегледува тема Фан клуб Челзи :vozbud: :vozbud: , нека прснат од криво останатите фан клубови :свиркам:

Џејни > Ането наше. :love:

Имам еден конструктивен предлог:
Недела дена пред да почне наредната сезона сите да ставиме аватар од Џејни за разбивање на малерот и клетвите од конкуренцијата. :)

Молам предлогот да се стави на утрешниот дневен ред за гласање. Благодарим. :)

Koj toa? e ne daleku sum uste od slava, go obozavam ovoj sajt.

Многу си скромна. Како што можиш да забележиш сите од фан клубов сме почестени што одвои време да пишеш на темава. Btw ти го гледав спотот, многу ми се допадна. Поздрав

никој напиша:
Мурињо на последната прес конфереција за сезонава рече дека Челзи имаше добра сезона, во споредба со претходната. Дека не се радуваат на сезонава затоа што нормално од Челзи се очекува повеќе, ама дека е сезона на еволуција во која тимот тргна по одреден пат за да се изгради стабилност не само за сега туку и за иднината.
За иднината на Лампард, Тери и Кол е веќе разговарано со клубот, и сега се очекува да се заврши со преговорите, па ќе видиме кој ќе остане, кој ќе си оди.
Тимот е добар, и на лето ќе требаат неколку засилувања кои ќе го комплетираат. Секако, напаѓач е примарна цел.
Во недела без Тери, Лампард и Ето. Сите имаат некои повреди или се болни.
Браво за постов. Ме радува кога ќе видам дека и некој друг гледа пресови и известува кога јас не сум во можност (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom