Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не рече со втор тим. Рече дека ако му се дозволи, сака да игра со повеќе играчи кои нема да играат против Атлетико. А мислам дека му се смачи од ПЛ за сезонава. Ама тоа не значи дека тимот нема да биде вака нештоНов мајнд гејмс на Мурињо, или стварно ќе игра со втор тим против нас? Вториот тим од Челзи, е посилен од првиот на Ливерпул, ама сепак....и не заборавајте на back пасот на Џерард пред некоја година, сега вие сте во иста ситуација како ние тогаш...слична.
![]()
Мајнд гејмс. Мурињо и Фергусон и дома кога жена им ќе им рече "БУДАЛО ЗОШТО НЕ КУПИ ЛЕБ!" овие си играат мајнд гејмс, намерно не купиле за оваа да се нанервира и сама да излезе да купи.Нов мајнд гејмс на Мурињо, или стварно ќе игра со втор тим против нас? Вториот тим од Челзи, е посилен од првиот на Ливерпул, ама сепак....и не заборавајте на back пасот на Џерард пред некоја година, сега вие сте во иста ситуација како ние тогаш...слична.
![]()
Батали го Донев врска си немаДонев, мислиш дека Хазард ќе игра?
И јас очекувам да извади повеќе првотимци од тоа што го најавува, од нападот сигурно ќе играат Ширле, Оскар, Салах, Ба, во средина Лампард, Матич или Микел, е ќе биде интересно да видиме кој ќе му игра одбрана, според мене Кол е сигурен, а исто мислам дека Луис нема да го ризикува, и Бане со Кејхил ќе играат централен, со Аспиликуета на десен бек. Од овој тим 80% од играчите би играле прв тим во Ливерпул![]()
Батали го Донев врска си немаХазард не ми се верува да игра. Можеби ќе извадиме некоја формација како со Атлетико.
ШварцерЕ ова е втор тим за нас. Ги играме сите 4ца што нема да играат со Атлетико. Ги одмараме Луиз,Рамирес кои што ќе играат во среда. Напаѓачиве секако си се одморени за нив нема што да се грижиме. Штета само што одбранава нема да биде одморена, ама од друга страна Ешли треба да влезе во играчка форма.
Азпи-Кејхил-Бане-Ешли
Микел-Матиќ-Лампард
Салах-Шурле
Торес/Ето/Ба
Барем јас би играл вака.
Ете со овој тим можеме да ве победиме дури и покрај тоа што ни е "втор тим"
А вие како стоите ? Имате некој повреден/суспендиран ?
Море ако ги тепаме Ливерпул кој психолошки притисок ќе им се случи на Ливерпул не се свесни. А и со нерешено исто. За жал на фановите на Ливерпул далеку се Ливерпул од титула...4 недели се далеку од титула![]()
Молете се Евертон да им земат бодови на Сити, вака се некако си мислам дека тешко до крај сите да ги добиете.Уште не се радувам пошто имаме уште 3 утакмици, меѓу кој една со вас. Ако ве тепаме вас ќе можи по малку да се радувам, ама лесно да го речиш ова
![]()
Не тропај и ти.Нов мајнд гејмс на Мурињо, или стварно ќе игра со втор тим против нас? Вториот тим од Челзи, е посилен од првиот на Ливерпул, ама сепак....и не заборавајте на back пасот на Џерард пред некоја година, сега вие сте во иста ситуација како ние тогаш...слична.
![]()
Стартер тешко, ама во второ ништо чудно да влезе доколку е спремен.Не очекувам Хазард да ви игра со нас. Таман од повреда ќе се врати и да го ризикува на Енфилд а другата недела се бори за финале во ЛШ..нема логика,не е Мурињо глуп.