Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас прочитав дека им одмавнал у смисла дека тоа нема да се случи, ама тој ги поздравил :D
10292524_682748155120277_3831983170886700764_n.jpg

Нов мајнд гејмс на Мурињо, или стварно ќе игра со втор тим против нас? Вториот тим од Челзи, е посилен од првиот на Ливерпул, ама сепак....и не заборавајте на back пасот на Џерард пред некоја година ;), сега вие сте во иста ситуација како ние тогаш...слична. :)

Нов мајнд гејмс на Мурињо, или стварно ќе игра со втор тим против нас? Вториот тим од Челзи, е посилен од првиот на Ливерпул, ама сепак....и не заборавајте на back пасот на Џерард пред некоја година ;), сега вие сте во иста ситуација како ние тогаш...слична. :)
Не рече со втор тим. Рече дека ако му се дозволи, сака да игра со повеќе играчи кои нема да играат против Атлетико. А мислам дека му се смачи од ПЛ за сезонава. Ама тоа не значи дека тимот нема да биде вака нешто

Шварцер
Бане - Кејхил - Луиз - Азпиликуета
Лампард - Матич
Салах - Оскар - Хазард
Ба​

Мајнд гејмс. Мурињо и Фергусон и дома кога жена им ќе им рече "БУДАЛО ЗОШТО НЕ КУПИ ЛЕБ!" овие си играат мајнд гејмс, намерно не купиле за оваа да се нанервира и сама да излезе да купи.

Мислам стварно ми е преку глава од коментарине "Ааааа ги заебава овие сега намерно.." лани со САФ беа така сега со овој. (не ми е кон тебе наменет коментаров :) )

Можда намерно изгубил и од Сандерленд за да се опуштат Атлетико #Мајнд Гејмс

Не се мајнд гејмс, ЛШ > ЕПЛ. А кога ќе се земе во обѕир дека и немаме многу шанси за титула во ЕПЛ, секој нормален би излегол со втор тим против Ливерпул.

Е сега под тоа втор тим се претпоставува дека ќе играат Лампард,Микел,Салах и Матиќ. А овие 4ца во последниве 5-6 утакмици во ЕПЛ се стандард прв тим така да....

Сакаме нејќеме ќе имаме сигурно и уште 3-4ца од прв тим покрај овие. Значи кога ќе видите некои играчи што играат во прв тим кај нас да не викате "Ааааа не заеба овој мајнд гејмс си играше !!!"

Инаку ова и на почеток на сезона го рековме, Челзи нема прв тим :)

Донев, мислиш дека Хазард ќе игра?
И јас очекувам да извади повеќе првотимци од тоа што го најавува, од нападот сигурно ќе играат Ширле, Оскар, Салах, Ба, во средина Лампард, Матич или Микел, е ќе биде интересно да видиме кој ќе му игра одбрана, според мене Кол е сигурен, а исто мислам дека Луис нема да го ризикува, и Бане со Кејхил ќе играат централен, со Аспиликуета на десен бек. Од овој тим 80% од играчите би играле прв тим во Ливерпул :)

Па не знаеме до кај е повредата на Хазард. Немаше тренирано со тимот, ама после имаше муабети дека вчера во Мадрид тренирал и бил спремен. Ама после не беше ни на клупа. Па сега дали се знаело дека нема да биде спремен или па пак осетил болка не се знае. Ако е во ред тогаш секако очекувам да игра против Ливерпул, бар од клупа да влезе во второ. За колку толку да поигра па со Атлетико после да е спремен.

Донев, мислиш дека Хазард ќе игра?
И јас очекувам да извади повеќе првотимци од тоа што го најавува, од нападот сигурно ќе играат Ширле, Оскар, Салах, Ба, во средина Лампард, Матич или Микел, е ќе биде интересно да видиме кој ќе му игра одбрана, според мене Кол е сигурен, а исто мислам дека Луис нема да го ризикува, и Бане со Кејхил ќе играат централен, со Аспиликуета на десен бек. Од овој тим 80% од играчите би играле прв тим во Ливерпул :)
Батали го Донев врска си нема :D Хазард не ми се верува да игра. Можеби ќе извадиме некоја формација како со Атлетико.

Шварцер
Азпи-Кејхил-Бане-Ешли
Микел-Матиќ-Лампард
Салах-Шурле
Торес/Ето/Ба
Е ова е втор тим за нас. Ги играме сите 4ца што нема да играат со Атлетико. Ги одмараме Луиз,Рамирес кои што ќе играат во среда. Напаѓачиве секако си се одморени за нив нема што да се грижиме. Штета само што одбранава нема да биде одморена, ама од друга страна Ешли треба да влезе во играчка форма.

Барем јас би играл вака.

Ете со овој тим можеме да ве победиме дури и покрај тоа што ни е "втор тим" :)

А вие како стоите ? Имате некој повреден/суспендиран ?

Шварци, Калаш Бане Гери Кол, Микел Матиќ Лампард, Салах Шурле/Вилијан, Ба/Торес. Е сега само не знам Калаш кај се би можел да игра. Можеби десен бек, па со Бане како централен. Калаш ќе игра мислам, зошто Мурињо нема да сака да ризикува нова повреда на некој од дефанзивците. Можда и Гери ќе добие поштеда, па Калаш и Бане централни, Цезар десно. Ќе видиме.

Море ако ги тепаме Ливерпул кој психолошки притисок ќе им се случи на Ливерпул не се свесни. А и со нерешено исто. За жал на фановите на Ливерпул далеку се Ливерпул од титула...4 недели се далеку од титула :D

Батали го Донев врска си нема :D Хазард не ми се верува да игра. Можеби ќе извадиме некоја формација како со Атлетико.

Шварцер
Азпи-Кејхил-Бане-Ешли
Микел-Матиќ-Лампард
Салах-Шурле
Торес/Ето/Ба
Е ова е втор тим за нас. Ги играме сите 4ца што нема да играат со Атлетико. Ги одмараме Луиз,Рамирес кои што ќе играат во среда. Напаѓачиве секако си се одморени за нив нема што да се грижиме. Штета само што одбранава нема да биде одморена, ама од друга страна Ешли треба да влезе во играчка форма.

Барем јас би играл вака.

Ете со овој тим можеме да ве победиме дури и покрај тоа што ни е "втор тим" :)

А вие како стоите ? Имате некој повреден/суспендиран ?

Епа тоа велам и јас, вашиот втор тим = со нашиот прв :), Нема да биде голема разлика.
Кај нас верјоатно Стариџ ќе се врати (барем такви беа најавите минатата недела, дека сигурно ќе игра со Челзи), Хендерсон е суспендиран, и Моузес ќе нема право на настап против вас. А да, и го заборавив големиот Енрике :D[DOUBLEPOST=1398262145][/DOUBLEPOST]
Море ако ги тепаме Ливерпул кој психолошки притисок ќе им се случи на Ливерпул не се свесни. А и со нерешено исто. За жал на фановите на Ливерпул далеку се Ливерпул од титула...4 недели се далеку од титула :D

Уште не се радувам пошто имаме уште 3 утакмици, меѓу кој една со вас. Ако ве тепаме вас ќе можи по малку да се радувам :), ама лесно да го речиш ова :)

Добро ќе ни дојде дуелов со Ливерпул да видиме како стоиме со екипата со најдобар напад за да знаеме како да се браниме од контрите на Атлетико со нивниот ок напад :D[DOUBLEPOST=1398262356][/DOUBLEPOST]
Уште не се радувам пошто имаме уште 3 утакмици, меѓу кој една со вас. Ако ве тепаме вас ќе можи по малку да се радувам :), ама лесно да го речиш ова :)
Молете се Евертон да им земат бодови на Сити, вака се некако си мислам дека тешко до крај сите да ги добиете.

А од друга страна ако ве тепаме и ние се враќаме во борба за титула бидејќи еден ваш пораз до крај ќе значи прво место :D

Не тропај и ти.:D Салах, Ба може и Ван Гинкел биле подобри од првиот тим на Ливерпул. :eek:Прашање е дали со Хазард и Ето во тимот ќе тепаме, а не пак со Микел Салах Ба и уште некој клинци ако стави од Калас, Аке или Маке.:LOL:

Ја очекувам Луиз, Кејхил, Азпи и Вилиан да одмораат, Ето и Хазард ги рачунам како повредени.:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1398265293][/DOUBLEPOST]
10273763_648817425166103_5970933795527223536_n.png

Не очекувам Хазард да ви игра со нас. Таман од повреда ќе се врати и да го ризикува на Енфилд а другата недела се бори за финале во ЛШ..нема логика,не е Мурињо глуп.

Не очекувам Хазард да ви игра со нас. Таман од повреда ќе се врати и да го ризикува на Енфилд а другата недела се бори за финале во ЛШ..нема логика,не е Мурињо глуп.
Стартер тешко, ама во второ ништо чудно да влезе доколку е спремен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom