Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
0-0 ќе биде, не се нервирајте.

И од ПСЖ ќе отпаднеме и ЕПЛ ќе освоиме а ? :D

А, сега бе, пиле? :sneaky:

Задоволен од резултатот и играта, ама многу ме загрижуваат суспензиите и повредите за реваншот. Сепак, мислам дека ќе ги биеме Атлетико со 2-0 :D

А, сега бе, пиле? :sneaky:

Задоволен од резултатот и играта, ама многу ме загрижуваат суспензиите и повредите за реваншот. Сепак, мислам дека ќе ги биеме Атлетико со 2-0 :D
не ти верувам веќе ништо :D

Еј забавни муабети се вртеле у темана за ЛШ треба почесто да се посетува :ROFLMAO:

Па јас мислев дека таму сум пишал, ама темата ми била отворена во друго јазиче. :)
И кога ме цитираше тогаш видов дека пишувам дома.

Па заебав, нема потреба од докажување, сите знаеме дека на 90 % од неутралците им смета тоа што Мурињо направи позитивен резултат, а не начинот на кој го направи тоа.

Ај вака другари, да не ве цитирам сеа сите, ме мрзи.
Значи за Коста, let's agree to disagree. Нема потреба да се објаснуваме, вие сте сведоци за колку работи сум тврдел и не излегле точно, нека бидне така и за Коста, и нека ни биде најак стрелец евах. Сите мирни, right? <3:noze:

Ја не знам што уште требаше да се деси? Да улета еднорог без најава и да му ги смкне шорцевите на Кол додека Атлетико е во напад? Па толку малери да сме то чудо недно.:(

@ драгонски чека, чека да ми кажеш да стаам песна, а тебе нема, а тебе нема...:(

П.с

@DIJAMANTE ?

%7BF4CE226E-58E4-4F47-B45C-E5C308F845AE%7D_karo-2.jpg

Jose Mourinho - "I would play [at Liverpool] with the players who won't play on Wed but I have to speak with the club."
А зошто да не му дадат ? Он е менаџер он одлучува. Башка супер тим ќе имаме пак. Салах,Матиќ,Лампард,Микел...реално можат да се победат Ливерпул со ваков тим.

Е сега не ќе биде лошо максимално да идме до крај и Ван Гинел и Калаш да играат ама...[DOUBLEPOST=1398205163][/DOUBLEPOST]@Forrest Gump Не ме чекај мене сам нека ти текне :D

А зошто да не му дадат ? Он е менаџер он одлучува. Башка супер тим ќе имаме пак. Салах,Матиќ,Лампард,Микел...реално можат да се победат Ливерпул со ваков тим.

Е сега не ќе биде лошо максимално да идме до крај и Ван Гинел и Калаш да играат ама...[DOUBLEPOST=1398205163][/DOUBLEPOST]@Forrest Gump Не ме чекај мене сам нека ти текне :D
Хиларио
Аке - Калас - Кристенсен - Кол
Микел - Лампард
Салах - Мата - Бертранд
Торес​

With so many players unavailable, Mourinho will have big decisions to make regarding team selection for Sunday's game at Liverpool.'I can't decide by myself, that's a decision where I have to listen to the club. I'm just a piece, the manager and no more than that.

*гифон на Донев*

Хиларио
Аке - Калас - Кристенсен - Кол
Микел - Лампард
Салах - Мата - Бертранд
Торес​
А мислиш Кол не би играл против Атлетико ? :D

Бертранд е на позајмица пластичен еден.

Али шала на страна би сакал да видам младиве како би одиграле.

Инаку гледам и младиве изиграле со Арсенал денеска 1-1.

Инаку крајно оф топик прееска на телетекст ми се појави некој натпревар што се игра во четвртини знам играа Велика Британија и Шпанија а резултатот беше 9-7 и сега мистерија ми е кој спорт се игра во четвртини што би имало репрезентации и резултатот би бил таков..

Ne e baš nekoj dobar rezultat zasto doma mora da pobedime a sekako deka i doma ke bide neizvesno i eden gol vo nasata mreza(ne daj boze) moze da bide dovolen za ispaganje. Dobar bese pristapot na natprevarot, za nivnata ostra igra treba samo igra kako denesnata duri i poostra. Celiot tim im e sostaven od gadni, nesportski i neferski igrači. Diego Costa ne go sakam kako igrac no ne gi osporuvam negovite kvaliteti i sekako e podobar od nasite napagaci momentalno. I da, edna spekulacija procitav na fb, demek nasite fanovi mu peele na Costa se gledame na stamford bridge od narednata sezona a ovoj im odmavnal so raka. Kako i da e, losa utakmica od pogled na povredite, Cech do krajot na sezonata, izgleda i Terry isto taka, belja kje bide. Inaku jako ke bide na mostot poradi toa sto Lampard i Mikel go propustat duelot, Salah i Matic nemaat pravo na igra i baš ke bide interesno so koj tim kje izlegneme na teren. Ne sum razocaran ovaa vecer, sepak i realno beše da očekuvame vakva igra i rezultat iako jas pišav pobeda na Chelsea, so koj i da igrame jas kje pišam pobeda na Chelsea bidejki navivam za niv. <3

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Инаку гледам и младиве изиграле со Арсенал денеска 1-1.
1-2 со што се искачуваат пред Ливерпул и завршуваат први. Сега плејоф ќе се игра.

Иначе пред некој ден прочитав дека има СП Квидич. Може тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom