Demba Ba.Утре Ето во акција и Матиќ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Demba Ba.Утре Ето во акција и Матиќ![]()
Зошто не треба извор на информации да ви се фејсбук страни:
Chelsea Football Club Macedonia
Мурињо денес потврди дека Ето ќе добие продолжување на договорот на една година во лето. Сосема заслужено.
![]()
Стварно го изјави ова, го прочитав секаде кај што читам обично.
Мене ChelseaBalkan ми се најрелевантни за читање за Челзи, и еве што имаат пишано.
Можеби не потврдил како што е пишано во групата, ама си кажа дека си задоволни и без разлика на се ќе добие продолжување, дали ќе сака тој да продолжи или други зависело од него. Ја така сфатив.
Мене таа група кај што читаш ми е подобра од онаа официјална на фанклкубот од МК за Челзи, од време на време имаат добри објави за разлика од оние дечиштата..
Не читам ништо, онака ако ми фати око нешто со слика, па да прочитам што пишале
Иначе ете, линкот што си го ставил. Ако си го прочитал текстот ќе видиш дека нема врска со насловот. Наслов "На Ето ќе му биде понуден нов договор". Прашањето беше дали на Ето ќе му биде продолжен договорот. И Мурињо рече дека не може да каже уште сега, ќе видат на крај на сезона, а и дека највеќе зависи од Ето затоа што он си прави како му одговара. Ова во никој случај не значи дека ќе му биде понуден договор.
Hazard: "Now I realize that I can compete with Messi and Ronaldo in the near future, if I put in some more effort."
http://hlninengeland.hln.be/post/74606956331/like-zidane-i-want-to-inspire-the-kids
Го договараме изглеа Конопјанка. Само да ви дадам до знаење чии клипови да гледате, до 31ви изглеа ќе го имате во тим.
Што позиција игра ?Го договараме изглеа Конопјанка. Само да ви дадам до знаење чии клипови да гледате, до 31ви изглеа ќе го имате во тим.
Што позиција игра ?