Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не треба извор на информации да ви се фејсбук страни:

Chelsea Football Club Macedonia
Мурињо денес потврди дека Ето ќе добие продолжување на договорот на една година во лето. Сосема заслужено.

:tapp:

Зошто не треба извор на информации да ви се фејсбук страни:

Chelsea Football Club Macedonia
Мурињо денес потврди дека Ето ќе добие продолжување на договорот на една година во лето. Сосема заслужено.

:tapp:

Стварно го изјави ова, го прочитав секаде кај што читам обично.
Мене ChelseaBalkan ми се најрелевантни за читање за Челзи, и еве што имаат пишано.
Можеби не потврдил како што е пишано во групата, ама си кажа дека си задоволни и без разлика на се ќе добие продолжување, дали ќе сака тој да продолжи или други зависело од него. Ја така сфатив.
Мене таа група кај што читаш ми е подобра од онаа официјална на фанклкубот од МК за Челзи, од време на време имаат добри објави за разлика од оние дечиштата..

Стварно го изјави ова, го прочитав секаде кај што читам обично.
Мене ChelseaBalkan ми се најрелевантни за читање за Челзи, и еве што имаат пишано.
Можеби не потврдил како што е пишано во групата, ама си кажа дека си задоволни и без разлика на се ќе добие продолжување, дали ќе сака тој да продолжи или други зависело од него. Ја така сфатив.
Мене таа група кај што читаш ми е подобра од онаа официјална на фанклкубот од МК за Челзи, од време на време имаат добри објави за разлика од оние дечиштата..

Не читам ништо, онака ако ми фати око нешто со слика, па да прочитам што пишале :D
Иначе ете, линкот што си го ставил. Ако си го прочитал текстот ќе видиш дека нема врска со насловот. Наслов "На Ето ќе му биде понуден нов договор". Прашањето беше дали на Ето ќе му биде продолжен договорот. И Мурињо рече дека не може да каже уште сега, ќе видат на крај на сезона, а и дека највеќе зависи од Ето затоа што он си прави како му одговара. Ова во никој случај не значи дека ќе му биде понуден договор.

Не читам ништо, онака ако ми фати око нешто со слика, па да прочитам што пишале :D
Иначе ете, линкот што си го ставил. Ако си го прочитал текстот ќе видиш дека нема врска со насловот. Наслов "На Ето ќе му биде понуден нов договор". Прашањето беше дали на Ето ќе му биде продолжен договорот. И Мурињо рече дека не може да каже уште сега, ќе видат на крај на сезона, а и дека највеќе зависи од Ето затоа што он си прави како му одговара. Ова во никој случај не значи дека ќе му биде понуден договор.

Па да и тоа што викаш. Може и така, не се ни замарам искрено, не ми смета да остане Ето, добар squad играч е, игра одлично кога највеќе треба, и е добар ментор. Знаеме како го критикува и учи Хазард, заедно со Мурињо е првиот што го критикува Хазард и го тера да биде подобар и подобар. Чудно е што никој немаме пишано за тоа овде на фан клубов ама за оние што не знае, Хазард даде интересна изјава пред некој ден како Ето секој ден му мрсел дека мора да биде голем играч, да се одлучи дали ќе биде добар или единствен. Новинарот го прашал што мисли за неговата форма дека дава голови и асистира почесто, и овој изјавил и вие да го имате Ето во екипа кој секој ден ви збори дека треба да бидете голем играч и да давате голови да бидете главен на скеој меч за Челзи, и вие ќе давате голови. Нешто у тој стил ме мрзи сеа да барам.

20th-Century-Fox-2009-twentieth-century-fox-film-corporation-25921793-1920-1080.jpg

popcorn_danny_devito.gif

Го договараме изглеа Конопјанка. Само да ви дадам до знаење чии клипови да гледате, до 31ви изглеа ќе го имате во тим.

Го зиаме и него, и после ви го нудиме заедно со Салах и Демба Ба за Суарез. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom