Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педерите од Манчестер ни направиле зајбанција... Ги прашуваат наште навивачи за играчи што не постојат, а наште изјавуват дека тај бил брз, пробивен, сум го гледал неколку пати итн итн.
Мислам дека треба некои навивачи на Челзи да идат пред Old Trashford и да прашат некои педери дали се задоволни од играта на Алкантара, Фабрегас, Лукас Мура и дали се задоволни од тоа како тие се вклопиле во јунајтед.![]()
Јок, не е фејк, стварно се вакви луѓето. Верувам дека и тебе утре да те прашаат "Дали според тебе беше добар потег што Владимир Кличко реши да му мавне бокс на Украинскиот премиер?" Ќе одговориш со Да, Не, Не знам, а не со "Не бе будала што ти е на тебе сигурно Кличко знам дека не му мавнал бокс на премиерот"
Сигурно ако ме прашаат кој е Луиџи Бел или како и да беа играчите нема да кажам: Да, брз е, добар шут има, висок е 185, 87 кила, 16.9 дужина.
Малце логика треба да се употреби, да пратиш малце.
@dragonsky А за колку ќе го земеме Лукаку? Ако е повреден ќе ни го дадат за 40че а?
Да го имавме нападот на Ливерпул, сега ќе бевме на прва позиција, 5-6 бода пред другите минимум. Сигурен сум!
Него каква е повредата на Лукаку? Озбилно нешто?