Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Педерите од Манчестер ни направиле зајбанција... Ги прашуваат наште навивачи за играчи што не постојат, а наште изјавуват дека тај бил брз, пробивен, сум го гледал неколку пати итн итн.
Мислам дека треба некои навивачи на Челзи да идат пред Old Trashford и да прашат некои педери дали се задоволни од играта на Алкантара, Фабрегас, Лукас Мура и дали се задоволни од тоа како тие се вклопиле во јунајтед. :)

Педерите од Манчестер ни направиле зајбанција... Ги прашуваат наште навивачи за играчи што не постојат, а наште изјавуват дека тај бил брз, пробивен, сум го гледал неколку пати итн итн.
Мислам дека треба некои навивачи на Челзи да идат пред Old Trashford и да прашат некои педери дали се задоволни од играта на Алкантара, Фабрегас, Лукас Мура и дали се задоволни од тоа како тие се вклопиле во јунајтед. :)

lol исти се фановиве и на Јунајтед,Арсенал.. не е до тоа за која екипа навиваат туку до човечката природа е. Камера, те прашува човек за нешто што ти тврдиш дека имаш знаење..па ни на крај памет нема да ти текне да кажеш дека прв пат слушаш..

А играчиве можеби не се вклопија добро во играта на Јунајтед али за тоа го обвинувам Мурињо лош менаџер им е (n)

Јок, не е фејк, стварно се вакви луѓето. Верувам дека и тебе утре да те прашаат "Дали според тебе беше добар потег што Владимир Кличко реши да му мавне бокс на Украинскиот премиер?" Ќе одговориш со Да, Не, Не знам, а не со "Не бе будала што ти е на тебе сигурно Кличко знам дека не му мавнал бокс на премиерот"
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 21:27 ---
Се повреди Лукаку :( :) Ако е сериозно повреден можно е да се врати кај нас на лечење а после зошто да не и ќе почне да си игра за нас :D

Јок, не е фејк, стварно се вакви луѓето. Верувам дека и тебе утре да те прашаат "Дали според тебе беше добар потег што Владимир Кличко реши да му мавне бокс на Украинскиот премиер?" Ќе одговориш со Да, Не, Не знам, а не со "Не бе будала што ти е на тебе сигурно Кличко знам дека не му мавнал бокс на премиерот"

Сигурно ако ме прашаат кој е Луиџи Бел или како и да беа играчите нема да кажам: Да, брз е, добар шут има, висок е 185, 87 кила, 16.9 дужина. :D
Малце логика треба да се употреби, да пратиш малце.

@dragonsky А за колку ќе го земеме Лукаку? Ако е повреден ќе ни го дадат за 40че а?

Сигурно ако ме прашаат кој е Луиџи Бел или како и да беа играчите нема да кажам: Да, брз е, добар шут има, висок е 185, 87 кила, 16.9 дужина. :D
Малце логика треба да се употреби, да пратиш малце.

@dragonsky А за колку ќе го земеме Лукаку? Ако е повреден ќе ни го дадат за 40че а?

Има некои што се посебно глупи :D Не сериозно ти викам дел од луѓево се срамат да не утнат, другите глумат лудило не ни пратат фудбал, трети сакаат да си ја искористат приликата што се на ТВ и така :)

40че + Хазард, сега кога дојде Салах имаме замена за него :D

Да го имавме нападот на Ливерпул, сега ќе бевме на прва позиција, 5-6 бода пред другите минимум. Сигурен сум!

Него каква е повредата на Лукаку? Озбилно нешто?

BfF_vVJIYAAq7l2.jpg

Да го имавме нападот на Ливерпул, сега ќе бевме на прва позиција, 5-6 бода пред другите минимум. Сигурен сум!

Него каква е повредата на Лукаку? Озбилно нешто?

Еј стварно замисли овој Стариџ да го имавме :icon_mrgr:

Нема никакви информации за Лукаку.Рано е.

А и кој к** да се замарам за неговата повреда.Не игра во Челзи,туку во Евертон.

Се надевам само не е ништо пострашно од истегнат лигамент!! Што е негде околу 3-4 недели аут, ама без некои потешки последици.

Е па супер дечки ако утре Тотенхем не изгуби а ние победиме прво место ќе бидеме на крај на Јануари :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom