Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе не знам дали сте виделе, ама официјалниот твитер акаунт какви твитови има од 2009-2010 :ROFLMAO:
Не знам кој го водел тогаш али комедии е, баш во последно време често ги ретвитаат :pos:
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:40 ---
Hazard: "Now I realize that I can compete with Messi and Ronaldo in the near future, if I put in some more effort." (y)

http://hlninengeland.hln.be/post/74606956331/like-zidane-i-want-to-inspire-the-kids

tumblr_mybmmmQoUG1t1od4jo1_500.png

:D

[Eden] Hazard was unplayable. I don’t remember a player performing at this level against me as a manager. We tried everything. We needed another football.
— Gus Poyet (Former Chelsea player and current Sunderland manager)

Да го искористам постов и да му го честитам роденденот на Жозе.
Се најубаво нека му е,само успеси да реди со Челзи па сезонава да си дочека некоја титула со Челзи (по можност ПЛ :D )
Исто да го пофалам и Матиќ,одлично изигра денес.Како што реков ни фалеше ваков играч уште од заминувањето на Балак.Мислам дека со неговото доаѓање во Челзи на Мурињо му се отвара можноста да ја игра неговата омилена 4-3-3 со Матич-Лампард/Оскар-Рамирес и Вилијан-Етоо/Торес-Хазард.

Следна утакмица: Челзи - Вест Хем, натпреварување - премиер лига, дата - 29.1.2014, време - 20:45, пренос СК2. :)

Има иднина у Немања Матич, а? Сегде го фалат после денешната утакмица.

Пфф, ме заболе таквото што мислиш ти за Мурињо. Не се радуваше 2005 и 2006 кога освојувавме со него трофеи? А исто така и нема да се радуваш ако и нешто освоиме (се надевам ќе освоиме) сезонава под водство на Мурињо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom