Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1. Ромеу си гази последниве мечеви во Валенсија. Играше солидно кога добиваше шанса кај нас, се надевам дека Мурињо ќе го планира за наредна сезона.

Баш сакав да прашам за него дали некој знае што прави, дали игра и како игра. Ептен сакам да успее да се пробие зошто супер си се покажа кога играше за нас.

5531585227_8828c945b3_z.jpg

Dec 9th 2003: Jimmy Floyd Hasselbaink celebrates his goal during the UEFA Champions League Group G match between Besiktas and Chelsea at Arena Aufshalke in Gelsenkirchen, Germany

Ромелу Лукаку го освои второто место во наградата "Golden Boy" односно најдобар млад играч. Прво место зема Погба од Јуве. Честитки до него, и да не ломоти многу ;)

Ако ја имаш гледано серијана Only Fools and Horses ќе ти текне :Р Ако не, скратено, едниот од браќата се викаше Родни и нивен другар така приглуп, не можеше да запамти како се вика и го викаше Дејв цела серија :D И зошто таа серија беше и уште е голем хит во Англија, култна серија, остави свои белези, па така во Англија кога ќе се појави некој со тешко име или презиме, најчесто му се обраќаат со Dave :D

p. s. изглеј ја серијата кога ќе имаш време, неопеана е. Од таа серија дојде и онаа фразана, lovely jubbely.

Можно е да имам слушнато за серијата, али ја немам гледано. Ќе ја ѕирнам ко ќе имам време, а кога ќе биде тоа ќе видиме. Испити се ближат, испити се ближат (во мелодија од кока-кола рекламата). :D

Ромелу Лукаку го освои второто место во наградата "Golden Boy" односно најдобар млад играч. Прво место зема Погба од Јуве. Честитки до него, и да не ломоти многу ;)
А многу ломоте изгледа, за негови години многу дрнда :) а и инаетливо копиле е.
Ова не сум го знаел:
http://www1.skysports.com/football/news/11661/9048809/
Испаѓа дека нашето омилено момче, после промашениот пенал барал трансфер, па Мурињо го испрати на позајмица, а не како што повеќето мислеа и уште мислат дека позајмицата е казна за промашениот пенал. Иако неговото барање за трансфер можеби е објаснување зашто така ноншалантно го изведе пеналот. Имал страв дека нема да избори место во тимот. Јас овде гледам една подруга слика, не е Челзи или Мурињо нелојален кон него, туку тој е нелојален кон клубот за кој вели дека е навивач. Мурињо со тоа што го одбил трансферот, а го пушти на позајмица докажа дека смета на него во иднина, а истото го потврдува и тренерот на Евертон, Роберто Мартинез кој има изјавено дека од Челзи постојано го следат Лукаку додека е во Евертон.
Тука го пише ова, поткрепено со линкови:
http://bleacherreport.com/articles/...-grow-up-and-stop-answering-chelsea-questions

лол кој нормален мислел дека Лукаку е пратен на позајмица заради промашениот пенал

Мурињо изјавил дека КДБ ќе добие шанса да игра, и ќе се обиде да го задржи во тимот во јануарскиот преоден рок. Значи потврдува дека има многу клубови кои пратиле понуда за позајмица, ама истотака дека смета на него. Само не ми е јасно зошто допрва сега му дава шанса кога цела сезона не го видовме. Чуден ми е Мурињо откако се врати во Челзи, не личи на себе.

http://kajgana.com/zheshkata-doktorka-na-chelzi-e-majstor-za-slobodni-udari-video Ова е Ева?! Знам дека се вртеше некој муабет ваков на претходните страни, али не верував дека Сериозен портал како кајгана ќе објави видео ставено од некој си Џоле МК на YT.

Џоле МК :pos:
Забегаа ептен медиумиве во МКД, Велија врати се плз :(

Тимот: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; Willian, Mata, Hazard; Torres.

лол кој нормален мислел дека Лукаку е пратен на позајмица заради промашениот пенал
Можеби тука не, ама на луѓето од моето опкружување кои се фанови на други екипи, мака мачам да им објаснам :)

Многу сте ми тихи бе, за саат време имаме утакмица. :)

Сандерленд знаат да бидат доста незгоден тим, но во моментов и не се во којзнае каква форма.
Очекувам лесна победа со 2 гола разлика.

....................................Ба................................
..........Хазард................Мата................Ширле....
.......................Микел..................Рамирес............
Кол..................Тери...................Кехил.......Бане..
.......................................Чех..................................

Нели као ќе мењал формација Мурињо, пак истата ја извадил. Аплауз.

R.I.P. Донев. Поминаа 10ина минута после објавувањето на тимот а уште не напишал ништо, вообичаено после 5 секунди од објавувањето го пренесуваше тука тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom