Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
https://vine.co/v/hxmzIr1wKKu

Опасна ви е докторкава :D
hxmzIr1wKKu

Со таа разлика што е фудбалерка ама во секој случај е опасна :D

Стварно бе, кај ви е докторката? Ко у земја да пропадна...

Не е Ева на видеово? Или Ева е поранешна фудбалерка?

Не е Ева на видеото :)
--- надополнето: 3 декември 2013 во 19:05 ---
Стварно бе, кај ви е докторката? Ко у земја да пропадна...

Така ти се чини, пу пу да не ја урочам што помалку ја гледаме на терен тоа подобро.

Koliko je naš gazda Abramovič zaista moćan?
Vladimira Putina i njega je kao odnos oca sa svojim najdražim sinom. Abramovič je 'progurao' Putina na mjesto predsjednika Rusije, a Putin se s njim 2007. godine konsultovao ko bi ga mogao zamijeniti na mjestu predsjednika. Abramovič je predložio Medvedeva, a Putin to prihvatio.
Predsjednik Barcelone kaže da će Chelsea propasti jer iza Barcelone stoji cijela Katalonija, a iza nas samo Abramovič. Pogrešno. Iza Čelsija ne stoji Abramovič, nego cijela Rusija.

ke tepate utre protiv Sanderlend be ? :D
planiram da ve igram so uste nekolku ekipi na pogolema suma,povredeni igraci imate,koj nema da igra,so kakov sostav ke se izbacite ?

ke tepate utre protiv Sanderlend be ? :D
planiram da ve igram so uste nekolku ekipi na pogolema suma,povredeni igraci imate,koj nema da igra,so kakov sostav ke se izbacite ?
Очекувај истиот состав од Неделата само Шурле или Вилан место Оскар. Оскар единствено е повреден и нема да настапи. И Луиз исто не е сигурен али и така нема играно 2 месеци скоро. Мата прв тим веројатно повторно.

Ќе останеме на Цезар. :D Него што читам у коментари, го викале Dave? Откај тоа? :)

Ќе останеме на Цезар. :D Него што читам у коментари, го викале Dave? Откај тоа? :)
Ако ја имаш гледано серијана Only Fools and Horses ќе ти текне :Р Ако не, скратено, едниот од браќата се викаше Родни и нивен другар така приглуп, не можеше да запамти како се вика и го викаше Дејв цела серија :D И зошто таа серија беше и уште е голем хит во Англија, култна серија, остави свои белези, па така во Англија кога ќе се појави некој со тешко име или презиме, најчесто му се обраќаат со Dave :D

p. s. изглеј ја серијата кога ќе имаш време, неопеана е. Од таа серија дојде и онаа фразана, lovely jubbely.

Пластични фанови, не знаеле дека Азпи го викаат Дејв.

1. Ромеу си гази последниве мечеви во Валенсија. Играше солидно кога добиваше шанса кај нас, се надевам дека Мурињо ќе го планира за наредна сезона.

2. Сандерленд на хартија е едно од полесните гостувања, жално би било да не победиме. А и против Стоук, лани ги треснавме за сите пари.

Месецов очекувам да собереме многу поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom