Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дрогба телефонот подитно треба да си го стави на полнач. :icon_lol:

Незнам за вас ама мене ме фати носталгија по него. Гледам дека нападот е хендикепиран, не ни оди ама баш никако без него. Чисто сумњам дека некогаш ќе имаме напаѓач од калибарот на ДД11, човек кој ќе даде гол кога највеќе треба гол во финале, гол од никаква шанса, гол од 40 метри.
Еве уште еден доказ дека е најдобар, роден победник, за него не постои предавање или слаб тим, тој е ратник, борец, херој, легенда, идол на секое дете.

Секоја чест за Мурињо што го донесе во Челзи, за да можам пред се да се радувам на неговите голови и да им раскажувам на моите внуци за човекот кој беше мајстор да реши финале.

Ти благодарам ДД11.

1375684_635871159799049_63245789_n.jpg

Јас го прашав татко ми тој вели дека меѓу нозе се му давале голови :D:D
Не те лаже татко ти има ептен смешни приказни за Борота. Еднаш му паднала капата во голот и овој после одбранета топка со се топка си влегол во гол за да ја земе капата :ROFLMAO:
Ама сепак гледам дека е еден од пореспектираните играчи на Челзи од тоа време меѓу Англиските фанови.

Имам пишувано за Борота одамна на оваа тема. Имал и навика кога ќе се степаат навивачите да урипа и он :)
Иначе, бранел секакви зицери, а примал голови без врска.
Абе во Челзи играле многу забегани фаци порано. Вини Џонс, Чопер Харис, најдебелиот голман како му беше името...

Имам пишувано за Борота одамна на оваа тема. Имал и навика кога ќе се степаат навивачите да урипа и он :)
Иначе, бранел секакви зицери, а примал голови без врска.
Абе во Челзи играле многу забегани фаци порано. Вини Џонс, Чопер Харис, најдебелиот голман како му беше името...

Fatty Foulke :icon_mrgr:

Еден интересен факт за Мата и Вилиан:
1. И двајцата дебитираа против Норич во премиер лигата.
2. И двајцата влегоа во игра од клупа.
3. И двајцата постигнаа гол.
4. Голот што го постигна Мата беше 3-ти што го даде Челзи, а исто и Вилиан :D

5531590093_d8be6722b0_b.jpg

9 Jan 2002: Jimmy Floyd Hasselbaink of Chelsea shoots during the Worthington Cup semi-final first leg match against Tottenham Hotspur played at Stamford Bridge
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 12:49 ---
Допуна, двајцата го дадоа голот со лева нога и двајцата после одбиена топка од противнички играч :D
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 14:04 ---
Торес е спремен да игра. Шурле имал мала повреда.

Вчера го гледав магазинот за ПЛ и го прашуваа оној Пилкингтон од Норич, кој бил најдобриот играч против кој играл. Погодете што рече?
Хуан Мата.

Да си останам доследен :

woman-sexy-hd-celebrity-81758.jpg

На денешен ден...

Бертнард ќе игра у Сабота.:eek:

Паметно.

Торес се вратил од повредата :cuc:

За тие што не знаат што кажа Мурињо на пресот: Торес е фит, Ешли е повреден, Ширле има мала повреда и најголемиот проблем за Челзи викендов ќе биде тоа што Блекмен имал ситна повреда и не тренирал неделава. :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom