Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мата дал гол за Шпанија (ама игра пошто им е завршена работата на Шпанците :P )
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 22:23 ---
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ШИРЛЕ ОПЛОДИ МЕ :cuc: :drk:

КДБ даде гол против Велс, ај беќи и у Челзи почне да покажува добри партии. На почетокот на сезоната напишав дека би го вметнал КДБ во првите 11 пред Оскар, и дека е подобар од Оскар, ама до сега Оскар ни е најдобриот АМ, пред Мата и Азар(според мене).

Ко Мата :D

5532177520_1d1c055663_b.jpg

6 Dec 1997: Gianfranco Zola leaves John Scales of Tottenham Hotspur on the floor during an FA Carling Premiership match at White Hart Lane in London. Chelsea won the match 6-1.

Кардиф ги тепаме во сабота.

Ама Шалке?
Пораз - Играње и борба за второ место до крај. Прво место во никој случај.
Нерешено - Многу потешко ќе биде да се освои првото место.
Победа - Значајна за психолошки план и намалување на притисокот врз играчите. *знаеме што се случи лани*

Со душа ја чекам утакмицава, според мене најбитна утакмица од почеток на сезоната. Мора да изиграат како знаат на моменти. Голем плус е што Мурињо би можел да калкулира со Кардиф и да им даде одмор на некои играчи. Не дека Кардиф е за потценување, но имаме квалитетни играчи на клупа кои можат да се носат со нив. На пример, Вилиан би го играл прв тим. Мора да му се дава шанса.

Чех
Азпи - Луиз - Тери - Кол
Микел - Лампард
Вилиан - Мата - Ширле
Торес

е тимот што би го играл во сабота.

@closertb Торес нема да игра против Кардиф (Шалке и следната најверојатно) поради повреда.

@closertb Торес нема да игра против Кардиф (Шалке и следната најверојатно) поради повреда.

Изумив. Си мислам му пројде една утакмица суспензија во ПЛ, а заборавив на повредата.
Тогаш, Ето во сабота, Ба во вторник. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom