Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни беше повиканТорес даде гол за Шпанија?![]()
Ќе ја ставам и таа од вчера зошто стварно вреди.
![]()
01 Nov 1947: Young boys are passed over the heads of a football crowd to the front so that they can see the match between Arsenal and Chelsea at Stamford Bridge.
![]()
Година 1947:
Млад навивач на ФК Роман добива помош од останатите навивачи за да добие подобар преглед на мечот против Арсенал.
Во позадина можете да ме видите и мене.
Се шпекулира за долазак на Бензема во јануари, шо мислите за овај трансфер, со оглед на то дека е прилично очаен бензема моментално.
исто како за вилијан што тврдеше и на крај кај дојде?Мислиме дека се шпекулации, од оние кои се пишуваат кога весниците ствано немаат што друго да пишат па ај да има нешто, да се чита.
исто како за вилијан што тврдеше и на крај кај дојде?
Се шпекулира за долазак на Бензема во јануари, шо мислите за овај трансфер, со оглед на то дека е прилично очаен бензема моментално.
И јас велам дека се шпекулации, само ме интересираа мислењата на фановиве за шта би било кад би билоМислиме дека се шпекулации, од оние кои се пишуваат кога весниците ствано немаат што друго да пишат па ај да има нешто, да се чита.