Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Решив од денес, па секој ден да ви ја ставам сликата од shed што ставаат различна секој ден. Да се потсетиме на историјата (???), па и да научиме нешто ново.

5531588351_fbc740e999_b.jpg

May 19, 2007: Didier Drogba of Chelsea beats Edwin Van der Sar of Manchester United to score the late winning goal during the FA Cup Final between Manchester United and Chelsea at Wembley Stadium

Ќе ја ставам и таа од вчера зошто стварно вреди.

5532187424_80265d2599_b.jpg

01 Nov 1947: Young boys are passed over the heads of a football crowd to the front so that they can see the match between Arsenal and Chelsea at Stamford Bridge.

Ќе ја ставам и таа од вчера зошто стварно вреди.

5532187424_80265d2599_b.jpg

01 Nov 1947: Young boys are passed over the heads of a football crowd to the front so that they can see the match between Arsenal and Chelsea at Stamford Bridge.

Леле глупаци колку долго време им требало да фотошопираат ваква слика за да испадне дека имаат историја... јас од кога постирав ваква слика..
zc8FPvq.jpg

Година 1947:
Млад навивач на ФК Роман добива помош од останатите навивачи за да добие подобар преглед на мечот против Арсенал.
Во позадина можете да ме видите и мене.

Каде може да ги тужам ?

Се шпекулира за долазак на Бензема во јануари, шо мислите за овај трансфер, со оглед на то дека е прилично очаен бензема моментално.

Се шпекулира за долазак на Бензема во јануари, шо мислите за овај трансфер, со оглед на то дека е прилично очаен бензема моментално.

Мислиме дека се шпекулации, од оние кои се пишуваат кога весниците ствано немаат што друго да пишат па ај да има нешто, да се чита.

Мислиме дека се шпекулации, од оние кои се пишуваат кога весниците ствано немаат што друго да пишат па ај да има нешто, да се чита.
исто како за вилијан што тврдеше и на крај кај дојде?

исто како за вилијан што тврдеше и на крај кај дојде?

Друга беше ситуацијата со него, а тоа за што тврдев беше стварно шпекулација пуштена на фб која после испадна точна, на среќа. Беше пуштена затоа што долго време не поврзуваа со него, две сезони веќе. Во тој момент Вилиан беше во договор со Тотенхем и правеше медицински. Челзи после улета.

Ако ми гарантира некој дека ќе се распуца кај нас,слободно нека дојде! :)

И јас велам дека се шпекулации, само ме интересираа мислењата на фановиве за шта би било кад би било :)

5531599075_c7dd6cb721_b.jpg

19th November 1977: John Deeham of Aston Villa (centre) tries to break through the Chelsea defence of Micky Droy (left) and Steve Wicks during a league match at Stamford Bridge.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom