Кој труд бе брат, и мене и тебе да не пуштив на терен ке се трудимо, ама колко е исплатливо тој за екипу е друга прича, може он да продужи да се труди ама дечка нега бива, плус на све тој кд ке му додадеш проблематични колена јасно треба да ти е дека е много подобро за Челси да си најде друг клуб, кд га куписва незнам на кога беше споредба ама беше добра "Скршен ролекс".
Види, факт е дека не ги оправдаја још увек тија 50 милиона. Факт.
Ама исто такој, факт е дека игра много, много трчи и ептен корисан за екипу. Да не ти набројују сга ситуације у кои е много помогнаја у одбрану, фазу на напад, главан играч ни беше у ЛЕ лани. Имаше добри партие, просечни за њега затој што смо научиле да очекуемо од Тореса само најако, ради игре у Ливерпул, Атлетико и Шпанију, и затој сга за нас овој што га прави е просечно. Арно ама, против Тотенхем изигра маестрално, перфектно, ала Дрогба стил. Ако продужи такој да игра, а ќе продужи сигуран сам, ќе видиш дека ќе биде прва виолина под Моу, и он сама кажа дека такој ќе биде.
Фали му реализација, фали му Кавани/Фалкао инстикнт за гол, ама све се надам дека ќе му се врати, има добри потези, и много се труду, у намјалу руку заслужуе да распали едну сезону. Ама знаемо какв баксуз е, тамн му појде, или се повреди, или суспензија, све га пресече нешто.
И факт е дека људи превише га хејтав, а све што га направи е оној, океј. И сам га кажа тој на интервју.