Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа што ти од сите тие што ги наброја нема ниту еден класичен ДМФ,деструктивец.Второ не си во шпанија или германија па ајде играме тика така. Силва го има Јаја. Сколс го има Клеверли и Керик. Модрич го има Кедира и пред тоа Паркер во Тотенхем. Лампард ги имаше Балак,Макелеле и Есиен ама
Есиен е готов. Јас не реков алооо дека Рамирес е лош играч ама за дмф не е најдобро решение.
Микел ако остане друга работа ама изгледа Турците загризале јако.
Ни фали БИЗОН во тимот. Пишав и првиот пат ама излеа некој не ме разбира како што треба.
А можеле и да го едитираат, а зошто не го едитирале не знам.
По ниедна логика нема смисла ова што го кажал.
Ем нема плажи, ем нема некои опасни бичз.
Можда изгубил облог со некој па казната му била некако да го протне зборчево на интервју.
Можда изгубил облог со некој па казната му била некако да го протне зборчево на интервју.
Ајде да не претеруваме. Барса на кампот шутна 22 пати, Баер на Алијанц 21 мислам дека ни од далеку не е добро завршена работа на мидфилдерите реално да збориме.
Микел имаше само месец-два добра форма со Боаш и полусезона со Роберто. Со Бенитез начисто се изгуби.
Лампард смени 9 трењери и кај никој не го изгуби статустот првотимец. Кога си има квалитети некој играч никој трењер не е будала да го изостави.
Статистички е добар затоа што сите пасови му идат спрема дефанзивците или до најблискиот играч, нема храброст да тргне напред и да искреира нешто.
Рамирес нема сила да се гура со корпулентни фудбалери, но многу е побрз од нив и има долг чекор така да никогаш нема проблеми за одземањето, башка трча многу.
Кога треба сила тука е бафало.
--- надополнето: 6 јули 2013 во 00:13 ---
Лампард ќе се ротира со Оскар и Гинкел. Рамирес со Есиен и по потреба Луиз.
Луиз кога сака да игра и е максимално мотивиран му нема рамен на цб. Видовме на купот на конфедерации.
Немора да значи дека само физички јак играч е добар играч.
Што им фали на Мата, Силва, Фабрегас, Сколс, Модрич, Ламапрд,. Кој си знае да игра фудбал не му треба снага.
Мислам дека сакаше да каже pitches... Ама јако у секој случај, ѕвер...Не мислел ваљда на Benches...