В
Вори
Гостин
Не беше директен црвен,туку беа два жолти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја пак не сум видел поочајна завршница на акциите. Се разбира, Калу имал и „поарни деној“ во тој поглед, но вечерва дефентивно му беше една од „подобрите партии“.Поизгубено и неорганизирано бранење немам видено во живот. Есиен добро ја заокружи најлошата утакмица за Челзи (со исклучок на голот). Сосема заслужен црвен картон.
Не беше директен црвен,туку беа два жолти.
Wtf беше ова?! Преостро досуден црвен, немаше никаква намера од Есиен, одеше на топка. Е сега не видов дали прво него го згазна или топката, но секако мислам дека е преостро. И што викаат сега правилата? 3 утакмици за директен црвен? Тоа значи дека ги пропушта Сандерленд, Бирмингем и Њукасл.
Бидете барем еднаш објективни. Ги исполни и двата критериуми за директен црвен (иако е потребно да се исполни само еден од нив), влезе со отворен ѓон и влезе со 2 нозе. Што сакате повеќе?
Па тогаш редно е конечно да увидиш дека овај состав е најслаб состав на Челзи после долго време и да не чекаш голеади ко шо чекаше вечерва, според еден твој претходен пост.Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.
Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.
Но катастрофалната игра и резултати на Челзи не се последица на „педерлукот“ на судијата. Нели? Не треба да се руга судијата кога апсолутно е во право (барем според мене).
Судијата покажа само црвен. А и livescore.com вика така: http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=415846
Прво има жолт па црвен.
МекЕкрааан беше на клупаа!!!!! аааа!!! аааа1!!!![]()