В
Вори
Гостин
Не беше директен црвен,туку беа два жолти.
Ја пак не сум видел поочајна завршница на акциите. Се разбира, Калу имал и „поарни деној“ во тој поглед, но вечерва дефентивно му беше една од „подобрите партии“.Поизгубено и неорганизирано бранење немам видено во живот. Есиен добро ја заокружи најлошата утакмица за Челзи (со исклучок на голот). Сосема заслужен црвен картон.
Судијата покажа само црвен. А и livescore.com вика така: http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=415846Не беше директен црвен,туку беа два жолти.
Ке достават жалба на ова,ми текнува Тери со Сити пред 2 сезони доби ваков црвен и прегледуваа снимки и немаше 3 меча казнаWtf беше ова?! Преостро досуден црвен, немаше никаква намера од Есиен, одеше на топка. Е сега не видов дали прво него го згазна или топката, но секако мислам дека е преостро. И што викаат сега правилата? 3 утакмици за директен црвен? Тоа значи дека ги пропушта Сандерленд, Бирмингем и Њукасл.
Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.Бидете барем еднаш објективни. Ги исполни и двата критериуми за директен црвен (иако е потребно да се исполни само еден од нив), влезе со отворен ѓон и влезе со 2 нозе. Што сакате повеќе?
Па тогаш редно е конечно да увидиш дека овај состав е најслаб состав на Челзи после долго време и да не чекаш голеади ко шо чекаше вечерва, според еден твој претходен пост.Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.
Но катастрофалната игра и резултати на Челзи не се последица на „педерлукот“ на судијата. Нели? Не треба да се руга судијата кога апсолутно е во право (барем според мене).Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.
Не го опцув заради црвениот.Туку за тоа како го судеше натпреварот.Милион ситни прекршоци не досуди во наша полза,ги оставаше гнасите да тепаат,а секој наш контакт беше санкциониран.Но катастрофалната игра и резултати на Челзи не се последица на „педерлукот“ на судијата. Нели? Не треба да се руга судијата кога апсолутно е во право (барем според мене).
Прво има жолт па црвен.Судијата покажа само црвен. А и livescore.com вика така: http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=415846
Точно, но кога исклучувањето е ради 2 жолти, во позадина на црвениот картон стои и жолт. Ете, fantomX постираше дел од review текстот на chelseafc.com.Прво има жолт па црвен.
too. Добар е малиот, ќе го биде. Ако не друго, бар за греачМекЕкрааан беше на клупаа!!!!! аааа!!! аааа1!!!