Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Поизгубено и неорганизирано бранење немам видено во живот. Есиен добро ја заокружи најлошата утакмица за Челзи (со исклучок на голот). Сосема заслужен црвен картон.
Ја пак не сум видел поочајна завршница на акциите. Се разбира, Калу имал и „поарни деној“ во тој поглед, но вечерва дефентивно му беше една од „подобрите партии“.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Еј не приметив бидејќи не ја глеав баш скроз утакмицата, некоја работа имав. Плус глеам на livescore како директен црвен го пишува... ондак моја грешка е, I' m sorry :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Wtf беше ова?! Преостро досуден црвен, немаше никаква намера од Есиен, одеше на топка. Е сега не видов дали прво него го згазна или топката, но секако мислам дека е преостро. И што викаат сега правилата? 3 утакмици за директен црвен? Тоа значи дека ги пропушта Сандерленд, Бирмингем и Њукасл.
Ке достават жалба на ова,ми текнува Тери со Сити пред 2 сезони доби ваков црвен и прегледуваа снимки и немаше 3 меча казна :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Бидете барем еднаш објективни. Ги исполни и двата критериуми за директен црвен (иако е потребно да се исполни само еден од нив), влезе со отворен ѓон и влезе со 2 нозе. Што сакате повеќе?

В

Вори

Гостин
Бидете барем еднаш објективни. Ги исполни и двата критериуми за директен црвен (иако е потребно да се исполни само еден од нив), влезе со отворен ѓон и влезе со 2 нозе. Што сакате повеќе?
Ништо.Мене ме нервира страшно играта на Челзи и резултатите.

F

fantomX

Гостин
Па тогаш редно е конечно да увидиш дека овај состав е најслаб состав на Челзи после долго време и да не чекаш голеади ко шо чекаше вечерва, според еден твој претходен пост.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Но катастрофалната игра и резултати на Челзи не се последица на „педерлукот“ на судијата. Нели? Не треба да се руга судијата кога апсолутно е во право (барем според мене).

В

Вори

Гостин
Таман е бе.И клупата ни беше ептен јака.
Прво бев песимист на почеток од сезона,па после гледав позитивно,и сега некако пак ми иде на кај првово.Ова што го гледам не е ни пола од тоа што го гледав лани.
Ко за споредба лани го тепавме Сандерленд 7-2,а недела ќе се мачиме со по некој гол,едвај.

--- надополнето ---

Но катастрофалната игра и резултати на Челзи не се последица на „педерлукот“ на судијата. Нели? Не треба да се руга судијата кога апсолутно е во право (барем според мене).
Не го опцув заради црвениот.Туку за тоа како го судеше натпреварот.Милион ситни прекршоци не досуди во наша полза,ги оставаше гнасите да тепаат,а секој наш контакт беше санкциониран.

Иначе +4 се оддалечивме пак.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Прво има жолт па црвен.
Точно, но кога исклучувањето е ради 2 жолти, во позадина на црвениот картон стои и жолт. Ете, fantomX постираше дел од review текстот на chelseafc.com.

--- надополнето ---

МекЕкрааан беше на клупаа!!!!! аааа!!! аааа1!!! :vozbud::drk:
:drk: too. Добар е малиот, ќе го биде. Ако не друго, бар за греач :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom