Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
The bison is back :vozbud:

Задоволен од резултатот,но не и од играта.Ме потсеќа на онаа против Волвс,каде што имавме бајги шанси,а кружевме околу гол како куче околу коска.Некако како да се плашиме да шутнеме на гол,тешка работа.
Изгледа дебелиов пак пробува да го имитира Венгер,сака да бидеме ко Арсенал.
Како и да е,до 3-0 очекувам да тераме и да се подобри уште играта.

п.с.Микел е одличен,а Калу е тежок зицераш,мада стопати подобра опција него Анелка е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Добра игра, почнаа да напаѓаат уште од почеток. Требаше бар 2:0 да водиме, Калу пропушти добри шанси. Есиен некако беше изгубен на почетокот, се извади со голот.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Аткинсон педер!
Зашто педер? Ако мислиш на онаа последната ситуација со Ешли Кол, чисто одземена топка од играчот на Фулам.

Инаку што да пишам за утакмицава... Можевме да имаме поголема разлика ако Калу беше малце посконцентриран..или толку знае... Инаку мене Микел ми остави супер впечаток, одземаше топки, точни пасови. Есиен имаше доста непрецизни пасови ама се извади со голот. За другите и неам некој посебен коментар, освен што може да излезе Дрогба и на негово место Даниел да влезе.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Зашто педер? Ако мислиш на онаа последната ситуација со Ешли Кол, чисто одземена топка од играчот на Фулам.

Инаку што да пишам за утакмицава... Можевме да имаме поголема разлика ако Калу беше малце посконцентриран..или толку знае... Инаку мене Микел ми остави супер впечаток, одземаше топки, точни пасови. Есиен имаше доста непрецизни пасови ама се извади со голот. За другите и неам некој посебен коментар, освен што може да излезе Дрогба и на негово место Даниел да влезе.
Ни најмалку не заради ситуацијата со Ешли. Општо за прво полувреме. Освен ако не беше потсетен од помошниците, не судеше фајлови, а и општо одсекогаш сум го мразела.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Ни најмалку не заради ситуацијата со Ешли. Општо за прво полувреме. Освен ако не беше потсетен од помошниците, не судеше фајлови, а и општо одсекогаш сум го мразела.
А, океј, се извинувам во тој случај:smir:. Инаку го приметив и тоа во 1-2 ситуации. Ама затоа и се помошниците тука, да му помагаат на главниот судија... е сега ако му треба помош да суди очигледни фаули, тогаш е друга работа...

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Затоа Аткинсон е ПЕДЕР!!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Поизгубено и неорганизирано бранење немам видено во живот. Есиен добро ја заокружи најлошата утакмица за Челзи (со исклучок на голот). Сосема заслужен црвен картон.

В

Вори

Гостин
Единствено задоволен сум од трите бода,и од ништо друго.
Играта ни беше слична како онаа против Ливерпул,само што сега имавме шанси.Ме накурчи тоа што реализацијата ни беше катастрофална,промашивме милион шанси.Тој голманот нивни цигански одбрани све што може и не може.
Дрогба подобро нека се излечи од маларијата,зашто појма немаше.Исто така и Малуда и Босингва беа дупки.
Почнува да ме нервира и Анчелоти.Од 75 минута почнавме да се браниме против Фулам.Фулам бе!Као пички се пикнавме во шеснаест и чувавме резултат.Срамота.
Мислиш игравме против Барселона во полуфинале од ЛШ,па потребна ни е таква победа за финале.
На почеток од сезона вакви екипи мелевме,им закачуавме по шест комада,а сега едвај се влечеме и чекаме до крај дали ќе извадиме цел плен.
Нешто смрди дефинитивно.И сега кога ќе размислам,мислам дека и Сандерленд дома ни е голем залак,најозбилно.

п.с.Се да му еб*м на тој кретенот од судија Еткисон.Последна минута го исклучи Есиен,а на тие ропачите од Фулам не им даде ниту еден картон,а го убија Жирков на место.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Wtf беше ова?! Преостро досуден црвен, немаше никаква намера од Есиен, одеше на топка. Е сега не видов дали прво него го згазна или топката, но секако мислам дека е преостро. И што викаат сега правилата? 3 утакмици за директен црвен? Тоа значи дека ги пропушта Сандерленд, Бирмингем и Њукасл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom