Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да, ме постети сега. Значи вистина е дека Челзи не може да победува со појаки. Досега изгуби од единствениот јак тим против кој играше, претходното коло. Овие лесниве сите ги „подбра“, ко ВБА, Блекпул, Арсенал... :icon_biggИ да...Челзи немал посериозен противник па затоа ги победувал сите.Еве го падна Арсенал,па се читаме до наредното големо дерби во врска со оваа тема.
Па вака, изгледа дека е на добар пат да стани то шо се очекува од играч кој е платен повеќе милиони одошто имал години во моментот кога е платен - т.е. да стани играчиште. Ќе прајме муабет, сезоната е пред нас.фантоме, кажи нешо за микел бе брат
се подобар и подобар е, ќе ме натера да го одврзам ќесето и да си купам дрес негов оригинал![]()
А да, ме постети сега. Значи вистина е дека Челзи не може да победува со појаки. Досега изгуби од единствениот јак тим против кој играше, претходното коло. Овие лесниве сите ги „подбра“, ко ВБА, Блекпул, Арсенал... :icon_bigg
--- надополнето ---
Па вака, изгледа дека е на добар пат да стани то шо се очекува од играч кој е платен повеќе милиони одошто имал години во моментот кога е платен - т.е. да стани играчиште. Ќе прајме муабет, сезоната е пред нас.
А да, ме постети сега. Значи вистина е дека Челзи не може да победува со појаки. Досега изгуби од единствениот јак тим против кој играше, претходното коло. Овие лесниве сите ги „подбра“, ко ВБА, Блекпул, Арсенал... :icon_bigg
--- надополнето ---
Па вака, изгледа дека е на добар пат да стани то шо се очекува од играч кој е платен повеќе милиони одошто имал години во моментот кога е платен - т.е. да стани играчиште. Ќе прајме муабет, сезоната е пред нас.
Абе еве прајме, ама то не го менува фактот дека и натаму сме тенки во ростерот и лесно предвидливи. Јебига, да не расипуваме момент...Ти реков дека ќе се читаме по 19 часот)