Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мал хинт- Стемфорд Бриџ лани Февруар месец отприлика, Бриџ, Тевез.Не знам од кога не сме примиле 4 гола на Стемфорд Бриџ...од пред 3 сезони мислам од Вила,коа Бери даде пенал 1 минута пред крај.
Да де, мислев ланска сезона!Не беше лани, туку оваа година... Од Сити.... Не знам дали грешам
Да играа Дргогба,Есиен,Кол,Малуда.... друга песна ќе беше., али ок е тука е ФА купот за освојување.
П.С ако има поглуп голман од Трнбул во Премиер лига глава сечам... Едноставно не е дораснат да игра во Челзи.
*имаше!Има. Бен Фостер. -.-
Мал хинт- Стемфорд Бриџ лани Февруар месец отприлика, Бриџ, Тевез.![]()
:salut:Роберто Манчини признава дека Манчестер Сити во пресрет на деулот со Челзи се соочува со проблеми во одбраната поради големиот број повреди ’Граѓаните’ минатата сезона успеаа во два наврати да го победат Челзи и избраниците на Роберто Манчини сега ќе се обидат да бидат првиот тим што ќе му одземе бодови на лидерот оваа сезона. Сепак Манчестер Сити се соочува со проблеми во пресрет на дерби натпреварот бидејќи неколку дефанзивци се повредени.
Пабло Забалета, Винсент Компани и Коло Туре се единствените кои се целосно фит за дуелот со ’Сините’.
Мика Ричардс се мачи со ситна повреда и неговото отсуство може да му донесе главоболки на Манчини за тоа кој фудбалер да игра на левата бековска позиција.
Александар Коларов, Жером Боатенг и Вејн Бриџ се повредени, Пабло Забалета играше на левата бековска позиција но доколку Риџардс не се опорави на време, Аргентинецот ќе се врати на својата природна позиција како десен бек.
Доколку Забалета настапи како десен бек, некој од средниот ред – Герет Бери, Џејмс Милнер и Адам Џонсон – можно е да бидат прекомандувани во одбраната за пополнување на левата бековска позиција.
“Имаме големи проблеми.” – рече Манчини по вчерашниот пораз во Карлинг Купот од ВБА.
“Се надевам дека Мика Риџардс ќе се опорави. Доколку не се опорави, не знам кој ќе игра лев бек.”
od lani protiv City primivte 4 golaПоради приватни обврски не бев во можност да ја глеам утакмицава,но го пратев резултатот,секако.
Искрено да ви кажам мене ме боли кур што е Карлинг Куп,затоа што испаѓаме во прво коло од една класа послабиот од нас Њукасл(сета почит кон нив).
Резултатот според мене е патетичен.Не знам од кога не сме примиле 4 гола на Стемфорд Бриџ...од пред 3 сезони мислам од Вила,коа Бери даде пенал 1 минута пред крај.
Младиве,не знам стварно.Бараа шанса,ја добија шансата,ама за жал не ја икористија,т.е. ја испосраа.
Немој после да се буните зошто Анчелоти не им давал шанса...ете баш затоа!
Плус 4-те примени голови на Стемфорд,може да влијаат де-мотивирачки за играчите.
Исто така Манчестер и Арсенал играа со млади и искомбинирани состави па ги декласираа противниците и тоа на гостински терен.
Некој добар да даде хајлајц би му бил вечно благодарен,а и некој да даде кратка анализа на играчите,исто така.
п.с.Се истураме врз Шити во Сабота,сигурен сум(под истурање подразбирам 2 комада,ништо појше)