Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам, колку е тоа вистина на идивиди, но само да ви кажам дека го гледав првиот дел од Брегот и изгледаше некако загрижено, не прими топка, не даде пас, удар, ништо ! Како едвај да чека да си оди, од таму !

Ако изгубат петок Брегот на Слоновата коска од Гана се враќаат дома.Доста им беше една недела :)

Заеби го Де Мариа бе..некако што знам,не ми е докажан.
Фелаини и ова детево од Расинг се правата ствар..

Овој Каналес 2 гола му стегна на Севиља...

А за Фелаини,добро би било да дојде...секаде во средината може да игра...

епа претерал...да му зголемат плата за 50% кога поголемиот дел од времето е повреден и не е располагање на екипата? со која основа го бара тоа...плус, што не е играч од типот на Лампард или Тери кои се скоро незаменливи за екипата.

Порано Челси без Џо Кол,не можев да го замислам,сега ми е сеедно дали ќе замине или ќе остане..
Ако замине,барем ќе земеме квалитетно засилување,што верувам дека ќе биде подобро од него и нема да се повредува секоја утакмица..

чисто сумњам дека џо ке замине,како прво е вљубен во челзи , а како второ не сме ние од типот на ман утд да си ги продаваме најдобрите играчи бтв нели имаше пред некоја година демек и лампард ке си одел ,дрогба ке одел во интер ,минатата година тери во ман сити едноставно ова за мене е нереално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom