Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глеам се праите планови за на лето, да не забораивте дека имате забрана за трансфери :icon_lol:

Или можда ја сум утнал нешо и ви го тргнале ембаргото.

Ај бре бриши од тука...

Втора тема е ова...

Иначе Џони..јас како CAM сакам Пјанич да го земиме...:helou:

Не бе каков пјанич....Не е за кај нас...

Шо му фали на Пјанич...добар,млад...:toe:
млад талентиран и во добра форма,но не треба да си во добра форма за да играш во челзи,треба да си класа а тоа пјанич го нема сеуште докажано:salut:

агуеро,хулк, кин,торес, курањи за мене тоа се напаѓачи од светска класа ,а мислам дека и за тие како што се шпекулира и се интересираме.уствари за кин не се шпекулира ама јас лично би сакал да го видам во челси!
искрено не ни треба играч со мал радиус на движење ако предходно не се земе некој CAM или плајмејкер,со крила не играме и нема кој да го храни со топки
а овие болдираниве мислам дека не треба да се замараме,кин е флоп а курањи е мн. темпераментен и неговите квалитети не се потребни за кај нас

Репрезентативците на Брегот на Слоновата коска, Того, Буркина Фасо и Гана сместени се во 17 вили, кој се опкружени со војска каде ни мува не смее да прелета и да помине покрај војничкиот коридор.:nesvest:

Мислам дека неможе ништо да им се случи на дрогба,калу и есиен ако е со тимот на гана.

http://www.clubcall.com/chelsea/chelsea-striker-barca-radar-1004794.htm

20 милиони и нивни е..да се прашувам ја,одма им го давам..
Порано верував во овој играч,али излезе дека е обичен просечен фудбалер,и пред се тежок зицераш.

Ако дојде на лето Агуеро,Калу нема да ни треба...може да си оди...

Лошо е шо се откажа натпреварот, а ке биде лошо и други ако преместат, па ке имаме после позбиен распоред.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom