Nekoj IksDe
Челзијаш
- Член од
- 17 септември 2009
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 9
koj bilo neka dojde samo Riberi NE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj bilo neka dojde samo Riberi NE
Не ми отвара...![]()
Не е слаб,али Баерн бара огромна сума за него..
Огромна сума,за играч кој е склон на повреди,кој е стаклен,кој не е во цутот на младоста и кој не е константен..не фала!
Зашто бе, слаб да не е? :tv:
И ова не го бидува, Рибери е машина играч. Но околностите се такви какви што се, а Ули Хенес изигрува мајмун.koj bilo neka dojde samo Riberi NE
Зависи од многу работи, иако мое мислење е дека веќе е фудбалер на Реал, секако, начелно.Хмммм , Баерн барал не мора да значи дека пак ќе бараат иста сума на пари со оглед на настаните дека му е последна година од договорот итн па лесно може да се пресели за 30м, а тоа цутот на младоста е смешно да кажуваш зошто Рибери има 27 год и има преголема фудбалска зрелост според мене овие години се најдобрите години на било кој фудбалер на негова позиција а по твојов муабет не е во цутот на младоста па зарем Реал Мадрид нормални се што дадоа за еден Кака дебели пари кој има 27 год сега на 22 април кога прај 28 години !? Не е баш Рибери со стаклени нозе коа ќе видиш колку е тепан на сите утакмици а само годинава е со посериозни проблеми хммм. А во Рибери комотно лежат уште добри 4-5 години силно темпо во неговите нозе и мислам дека ќе биде супер засилување на Челзи и ептен ќе им се најде али секој со свое мислење. :smir:
Ова е од летоска, колку и да се несалам и колку да се во климатизирани простории, со куси ракави не одат.Босингва нешто расположен ми делува..сигурно кај и да е ќе се опорави од повредата.
А,Белети се смее,му кажал Анчелоти дека Стоук понудиле 2 милиони за него и дека ќе се отараси Челси во скоро време.
За Чех како и вообичаајно неам коментар..:tv: