Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Следен натпревар:

ClubLogo.gif

Aston Villa
Villa Park
13:45
17 Oct 2009

Ќе има пренос на сител.

Честитки, одлична игра, не им дадовме да мрднат, големи три бода, повторно сме на врвот, тоа ме радува:)

Ај нека ни е честито победата да ни се множат.Супер одиграно...Дрогба не е човек бе тава е ЅВЕР ЖИВОТНО ТЕРМИНАТОР не знам со што да го споредам:D

Иначе коментаторот е страва :pos2::pos2::pos2:
Одма за КЛАУДИО РАНИЕРИ се наоѓа Џо Кол :tapp:
Не знам колку пати само ги смеша Дрогба и Анелка а само бојата на кожата им е иста на Анелка од 10км му свети главата :D
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ме интересира зашто Анчелоти не ги пушта да влезат Џо Кол,Жирков и Стариџ последниве неколку меча:tapp::tapp:

Браво браво заслужена победа нема што. Сепак се потврдува дека трката ќе се води помеѓи нас и вас. А Ливерпул :pop:.

Ме радува тоа што желбата и амбицијата можеа да се видат уште од првата минута. Едноставно, Челзи знаеше што сака.
Каква само партија на најголемиот Капитен Џон Тери и на Дидие Дрогба...:cuc:

Кога го гледав Челзи днска ме фати носталгија за Карлето:pipi:
Честито победа ми напраевте ќејф а и у кладилница ве имав

Од утакмицата мги гледав само последните 5 мин од прво и првите 5 од второ, имав работа по дома. Од тоа што гледав ги ставивме во џеб. Браво!

Таман за сега, со некои мали промени.

Честито победа дечки утакмицата не беше нешто посебна ама тоа е тоа. Се гледаме на Енфилд:smir:

Денеска Дрогба и Тери беа брилијантни, Балак иако имаше неколку неточни пасови претрча многу. ЧЕСТИТО ПОБЕДА !!!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
2 комада..пушите пациенти,земете го цел и немиен.
Дрогба мајсторе ти си цар.Исто и шмугло и Малуда.Абе од цела екипа сум задоволен..
Го сакам овој тим,Анчелоти,го сакам Челси,Роман..и сите.

Ти се врати оптимизмот а? :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom