Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со ова победа над еден голем ривал,ни се врати самодовербата...па да продолжеме вака...:alee:

луѓе денес се беше онака како шо треба во тимот со мали грешки на балак и деко ама не е толку значајно дека Тери, дрогба па и Хиларио блескаа

само то ме загрижува ама мислам дека дијамантот е крив шо Лампард така игра а можит му требит некој како Џо или Жирков

Точно.Дијамантот влијае врз гол-формата на Лампард...последен гол му беше со Сандерленд од пенал.

Многу сум радосен од оваа победа и мислам дека, како што кажа и некој погоре, самодовербата ќе им се крене на многу високо ниво. Од играта сум доста задоволен, посебно од одбраната, каде што Тери и Карваљо не му дадоа на Торес да писне.:smir: Средината функционираше сосема солидно, а за Дрогба немам зборови. Човекот едноставно е ЅВЕР... И да, Хиларио беше одлична замена за Чех, неколку пати добро истрчуваше по центаршутеви и одбрани еден тежок удар на Риера во првото полувреме.
Инаку кога играме со Арсенал и Манчестер?

Нaј интересно ми беше нa крaј, Мaлудa својот дрес го соблекувa и му го дaвa нa Стaриџ мислaм беше, a овој се збуни и кaко го гледaше :))))

Нaј интересно ми беше нa крaј, Мaлудa својот дрес го соблекувa и му го дaвa нa Стaриџ мислaм беше, a овој се збуни и кaко го гледaше :))))

ајдеде јас пак ништо не видов ама дека се радвев и не го видов прославувањето дека јас прославував

Не беше Стариџ туку дете што му носи вода или што и да е тоа што го пијат му го побара дресот

Многу сум радосен од оваа победа и мислам дека, како што кажа и некој погоре, самодовербата ќе им се крене на многу високо ниво. Од играта сум доста задоволен, посебно од одбраната, каде што Тери и Карваљо не му дадоа на Торес да писне.:smir: Средината функционираше сосема солидно, а за Дрогба немам зборови. Човекот едноставно е ЅВЕР... И да, Хиларио беше одлична замена за Чех, неколку пати добро истрчуваше по центаршутеви и одбрани еден тежок удар на Риера во првото полувреме.
Инаку кога играме со Арсенал и Манчестер?

http://www.chelseafc.com/page/FixturesAndResults/0,,10268,00.html на оваа страна можиш да ги видиш сите натпревари па побарај

Сите се сомневаа во Енрике, а тој докажа дека вреди да е во тимот на ЧЕЛЗИ

хаха

Сега видов една интересна информација. На 28.10 играме дома против Болтон во карлинг куп, а на 31.10 на гости против Болтон во премиер лига.

Ај честито победа ,,.. Мојот другар е пресеќен...И не верувам дека некој повеќе навива за Челзи од него..
Поздрав..

ај тука да си прашам, оти на реал навивачите очигледно не знаат

значи, наградно прашање - кој е најдобар одбранбен играч на Реал ?

кој одговори точно добива репутација

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom