Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
супер утакмица го контролиравме мечот сосема заслужено темавме:bravo::bravo: дрогба:zver::zver::cuc:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
2 комада..пушите пациенти,земете го цел и немиен.
Дрогба мајсторе ти си цар.Исто и шмугло и Малуда.Абе од цела екипа сум задоволен..
Го сакам овој тим,Анчелоти,го сакам Челси,Роман..и сите.

Одличен натпревар!Во второто полувреме момците одиграа фантастично!Најзаслужен според мене Дрогба!Едноставно секаде на теренот го имаше.Прав звер!:)Со овие 3 бода се вративме на првото место:champion:Честито победа!

Back where we belong!

:chelseafan::chelseafan::chelseafan:

Честито победа заслужена победа,ги ставивте Ливерпул во шише цела утакмица...Дрогба легенда,каков играч у пм :vozbud:

2 asistencii, bezbroj dueli, nad nego milion fauli....ednostavno drogba ne e covek toj e terminator ))))).

odamna ne mi bilo olku ubavo radi eden fudbalski mec.

p.s. hilario ako brani vaka ceh ke treba da se maci za mesto vo tim ))))

Честито победа...Одбраната ви беше многу јака,едноставно не им даде да мрднат на Ливерпулците,само имаше еден пропуст у 93-та мин...за разлика од нивната која што беше многу лоша и баш ради грешки во одбраната ги примија и 2-та гола...:smir:

Едит: Иначе да го досудеа пеналот за Ливерпул во 45-та минута се ќе беше подруго:smir:

Честито. Карагер докажа дека местото му е далеку од репрезентацијата. Дрогба му беше кошмар.

мака ми е што џо кол пак не влезе
ај на следната

ТОРЕС Е НАЈГОЛЕМО ПЛАЧКО :baeh:

Епа што да кажам дечки освен : ЧЕСТИТО :
Сега може веќе да се каже дека ако Ливер претрпат уште некој пораз ... не се веќе способни да се носат со Челзи Арсенал и тимовите од Манчестер :toe:

ХИЛАРИО :aplauz:
man of the match според мене заедно со Дрогба

Одлично изигравме во вториот дел на второ полувреме без грешки и заслужена победа.:vozbud::vozbud:Следен меч е со....?

ХИЛАРИО :aplauz:
Man of the match според мене заедно со Дрогба

Повеќе заслужи Анелка мислам да биде играч на мечот,барем според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom