Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најмногу одговара Пато..млад е .. има техника .. се има ..
А за игуаин не верувам дека ке сака да си оди од реал .. иаку зима најмалку плата..

миравци игра во 2ра лига, и има еден напаѓач, од трибините гледајќи изглед и движење има ко торес. не го бива ич, ама ако не ни го дадат торес може овој да го земеме

миравци игра во 2ра лига, и има еден напаѓач, од трибините гледајќи изглед и движење има ко торес. не го бива ич, ама ако не ни го дадат торес може овој да го земеме
:tapp:

Може да ми ја Најдете Историјата Во меѓусебни дуели од Челзи-Виган ?

Со среќа нека ви е титулата......Виган мислам дека лесно ќе го минете.....

Со Виган имаме 9 тепано .. 1 изгубена и 1 нерешена .. мислам дека и утре ке ги тепаме ...:vozbud::vozbud::vozbud:

Со Виган имаме 9 тепано .. 1 изгубена и 1 нерешена .. мислам дека и утре ке ги тепаме ...:vozbud::vozbud::vozbud:

2 изгубено. Не е внесен поразот од сезонава. А тој претходниот е од пред 40-50 години во ФА Куп.

Шо беше муабетов главен заборајв....
Екипа која не може барем еднаш да го победи Виган во една сезона, не заслужуваа да биди првак на Англија. :toe:

Каков Пацини бе што ти е....Торес сакам да дојде ја,каков ѕвер е,ти Пацини ми збориш...Пато ок ајде,ама Пацини...? втф..Торес е само за кај нас..Што ќе прават со Дрогба у напад,можам да замислам само..Анелка втора постава ќе игра,доколку не си отиде нормално..
Никош не сум бил против Фернандиња. Ама 70 милиони фунти е вредност на цел тим на Ливерпул кој истрча против нас. Можеби не е ни толку.
35 и да бркаме работа. Плус Фереира.

Добар е Пацини,али не е во цутот на младоста...25-26 години има ако не се лажам..:toe:
Таман е.

Неподвижен,килав според мене.
Имаме такви(Анелка).
Ни треба некој млад,некој да ги праи шашма одбраните,да дава голови,и да му ги мести на Дрогба.
Агуеро,Пато или хигуаин.Тоа е тоал
Игуаин ко ќе прај шашма одбрана во Премиер Лига, цела година ќе го носам на аватар.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2046693,00.html

Младинците со куп-пехарот трчаат почесен круг додека на центарот се спрема церемонијата за крунисување на новите Шампиони.... :tv:

дечки,колку што разбрав утре ќе има прекин на форумов па затоа уште денеска ќе пишам
очекувам максимално да се ангажираат играчите и да дадат се од себе и да го освоиме шампионатот
BLUE IS THE COLOUR....

Затоа што утре немат да имат форум, со време ќе напишам, очекувам победа и конечно Тери да го кренит трофејот после три години :wink:

Затоа што утре немат да имат форум, со време ќе напишам, очекувам победа и конечно Тери да го кренит трофејот после три години :wink:

Зашто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom