Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Real,Chelsea i Partizan!

;) Муабетот ми беше, не можеш да навиваш за Челзи (барем не во Македонија). За да си навивач, терба редовно да одиш на стадион, да го поддржуваш својот тим...

и во победа и пораз јас сум со Челзи..челзеј невр дај ..:love3:Челзи

Треба уште од сега да прекинете со гледање фудбал. На Челзи не му требаат такви „фанови“. Навивајте за некој тим од 1-ва Австриска или Чешка дивизија, кај што местат утакмици... :salut:

Во победа и во пораз со Челзи!

Кажа РеалМашинен тоа би било во афект..не ги сфаќај толку озбилно работите...:)

Ајдeee, утре со Среќа и со на ФантомХ молитвата напред кон нова шампионска титула....

И во пораз и во победа - We Always be a BLUE Army & Pride Of London
:vozbud: :vozbud:
Поздрав екипо, се читаме се надевам у весела атмосфера утревечер или понеделник :cug:

Ајдeee, утре со Среќа и со на ФантомХ молитвата напред кон нова шампионска титула....

И во пораз и во победа - We Always be a BLUE Army & Pride Of London
:vozbud: :vozbud:
Поздрав екипо, се читаме се надевам у весела атмосфера утревечер или понеделник :cug:

Богами со молитвата, за последен пат сезонава, за финалето на ФА не барам помош од Севишниот. Таму нека се снаоѓаат сами. :toe:

АЈ за последен пат....Со среќа утре...се читаме Понеделник :helou:

:chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan: :chelseafan:

Со среќа и од мене!!! COME ON CHELSEA!!!!!!!

mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif
mysmilie_1629.gif

Тери ,јееееееее:vozbud::vozbud:
:back::back::back:

Заборавив да спомнам предходно ако освоиме титула,тоа ќе ми биде најубав роденденски подарок :wink:

СРЕЌНО!

И ако се заврши како што треба - :cug:.

И за крај:

Треба уште од сега да прекинете со гледање фудбал. На Челзи не му требаат такви „фанови“. Навивајте за некој тим од 1-ва Австриска или Чешка дивизија, кај што местат утакмици... :salut:

Во победа и во пораз со Челзи!
Ayyyy извини извини. Ти си прав пример за фан?

Хаха, дај не се прај елка.

mysmilie_1629.gif
Одиме кон НОВА ТИТУЛА!!
mysmilie_1629.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom