миравци игра во 2ра лига, и има еден напаѓач, од трибините гледајќи изглед и движење има ко торес. не го бива ич, ама ако не ни го дадат торес може овој да го земеме
http://www.chelseafc.com/page/MatchDatabase/0,,10268,00.htmlМоже да ми ја Најдете Историјата Во меѓусебни дуели од Челзи-Виган ?
2 изгубено. Не е внесен поразот од сезонава. А тој претходниот е од пред 40-50 години во ФА Куп.Со Виган имаме 9 тепано .. 1 изгубена и 1 нерешена .. мислам дека и утре ке ги тепаме ...
Никош не сум бил против Фернандиња. Ама 70 милиони фунти е вредност на цел тим на Ливерпул кој истрча против нас. Можеби не е ни толку.Каков Пацини бе што ти е....Торес сакам да дојде ја,каков ѕвер е,ти Пацини ми збориш...Пато ок ајде,ама Пацини...? втф..Торес е само за кај нас..Што ќе прават со Дрогба у напад,можам да замислам само..Анелка втора постава ќе игра,доколку не си отиде нормално..
Таман е.Добар е Пацини,али не е во цутот на младоста...25-26 години има ако не се лажам..
Игуаин ко ќе прај шашма одбрана во Премиер Лига, цела година ќе го носам на аватар.Неподвижен,килав според мене.
Имаме такви(Анелка).
Ни треба некој млад,некој да ги праи шашма одбраните,да дава голови,и да му ги мести на Дрогба.
Агуеро,Пато или хигуаин.Тоа е тоал
Зашто?Затоа што утре немат да имат форум, со време ќе напишам, очекувам победа и конечно Тери да го кренит трофејот после три години :wink:
Не си одат Виган без 5,6 гола во мрежа , mark my words