Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
DROGBA WINS THE BIG VOTE

AWARDS FOR COLE, MALOUDA AND YOUTH SQUAD

Збунувачки ми е малце. Прво вика:
Didier Drogba has been named Chelsea Player of the Year for the first time.
The striker has been rewarded for another outstanding season that has seen him net 33 goals so far by polling the most votes from fans. He is the 43rd recipient.

А после:
Florent Malouda has been declared Samsung Chelsea Players' Player of the Year, decided by a vote among his fellow professionals in the changing room and the staff who work closely with the first team.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
DROGBA WINS THE BIG VOTE

AWARDS FOR COLE, MALOUDA AND YOUTH SQUAD

Збунувачки ми е малце. Прво вика:
Didier Drogba has been named Chelsea Player of the Year for the first time.
The striker has been rewarded for another outstanding season that has seen him net 33 goals so far by polling the most votes from fans. He is the 43rd recipient.

А после:
Florent Malouda has been declared Samsung Chelsea Players' Player of the Year, decided by a vote among his fellow professionals in the changing room and the staff who work closely with the first team.
Дрогба е избран од фановите, Малуда е избран од соиграчите и стручниот штаб. Секогаш има по два избора.

F

fantomX

Гостин
Подобар е од Пато и Агуеро заедно :smir:
Не е.

Па се случува да се промашат такви ситуации.
А,Дрогба,Пато,Агуеро,Џеко или Торес секогаш погодуваат така?
Безвезе муабети..
Никогаш не сум видел да промашат празен гол, ни во „неважен“, ни во важен натпревар.
А 10те гола на Игуаин во Примера (мислам кажав дека три гола протих Гијон и Тенерифе ги рачунам за еден, ако не сум кажал еве да се знај сега) не се нешто посебно.

За Торес вика.

Па секој може да промаши вакво нешто
:jaj: :tv:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Ја стварно не знам кој според тебе би бил идеален напаѓач за во Челзи,сите не ти чинат.Да не беше добар овој,немаше да даде преку 25 голови во Примера,а во тим има стрелци и играчи како Бензема,Роналдо,Кака,Раул...
На почетокот од сезоната не ни се очекуваше да заигра Игуаин прв тим во Реал,а се испостави дека праат партал со Кристијано.
Плус,види го голот против Мајорка(лобот) и ќе ти стане јасно за што стануе збор.

А џо кол ќе си заминувал.нека оди не ни треба.
Замена за него....хммм..Ди Мариа или Ленон:tv:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Пато е одличен,али се повредува ептен.Плус Милан не го дава испод 60 милиони сигурно.

Пацини?Не ме смеј брат,ништо посебно.Да беше јак ќе останеше во Фиорентина,а не сеа во Самдорија кај што е главен играч,ќе даде гол тук-так.

Што се тиче мене,Пато,Агуеро или Игуаин би биле топ засилувања за челзи.

F

fantomX

Гостин
Пато е одличен,али се повредува ептен.Плус Милан не го дава испод 60 милиони сигурно.

Пацини?Не ме смеј брат,ништо посебно.Да беше јак ќе останеше во Фиорентина,а не сеа во Самдорија кај што е главен играч,ќе даде гол тук-так.

Што се тиче мене,Пато,Агуеро или Игуаин би биле топ засилувања за челзи.
Такво мушмало и барам, ко Пацини, гол-играч. Игуаин е шарлатан со Роналдо, Гути, Марсело....околу него.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Тогаш ајде да зборуваме за Кун и за Џеко,или пак некој ко Балотели.

F

fantomX

Гостин
Тогаш ајде да зборуваме за Кун и за Џеко,или пак некој ко Балотели.
За Џеко и Балотели би правел муабет, шо не значи и дека би ги сакал во Челзи. Но, вреди да се прај муабет прво.
Кур? :tapp:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
За мене добар напаѓач е,не знам зошто не го сакаш,ама Манчестер,Реал,Сити,Интер и Ливерпул не се будали штом го сакаат во нивните екипи.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пато, Пацини.
Каков Пацини бе што ти е....Торес сакам да дојде ја,каков ѕвер е,ти Пацини ми збориш...Пато ок ајде,ама Пацини...? втф..Торес е само за кај нас..Што ќе прават со Дрогба у напад,можам да замислам само..Анелка втора постава ќе игра,доколку не си отиде нормално..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добар е Пацини,али не е во цутот на младоста...25-26 години има ако не се лажам..:toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Неподвижен,килав според мене.
Имаме такви(Анелка).
Ни треба некој млад,некој да ги праи шашма одбраните,да дава голови,и да му ги мести на Дрогба.
Агуеро,Пато или хигуаин.Тоа е тоал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom