Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кај нас ваму немаше струја и ко го видов резултатов сега Фулам 3-0 Манчестер се зачудив си реко дан не гледам убо нешо

ако игра Дрогба тепате, ако не 50-50 се шансите...
може да влијае и тоа што Ѕола се наоѓа на другата страна па до некаде си го познава тимот...

Не мора да значи(можеби Кларк)!! Од времето кога тој играше за нас (8-10 years ago) па до сега многу работи се променети - од секој аспект. Едини сегашни колеги од тогаш се Тери и Лампард(деца)
Иначе Вест Хем се незгоден противник - немојте да ве залажува фактот што се меѓу последните, можат да победат секого а нарочито голема ќе е Золината сатисфакција да победе докажано менџерско име оспротива - башка и против негов Екс клуб ... а може и да ни ја пушти намерно :baeh:

... како и да е, очекувам градско дерби у права смисла на зборот, по можност со наша чиста мрежа - тоа би требало да ни е приоритет у моментот, секако - и победа во прв план

БДВ Ривалите ни изгубија - редно е да го искористиме тоа :toe:

Чех, Иванович, Тери, Карваљо, Ешли, Микел, Малуда, Лампард, Џо Анелка, Дрогба.
90% ваков состав.

А како тоа Ѕола си го познава „тимот“? Кларк можеби, иако и тој не е гаранција, Челзи игра во комлетно нов систем.

да променети се многу работи од негово време па и од времето на Кларк... али може да влијае тоа, исто кога и Жозе ќе се сретне со вас... али ова е значајна шанса да се напука предност пред НГ...
доста беа за денес Фулам и Помпи, мислам дека Вест Хем нема да излезе од ботом 3 бар не викендов...

ако игра Дрогба тепате, ако не 50-50 се шансите...
може да влијае и тоа што Ѕола се наоѓа на другата страна па до некаде си го познава тимот...

Друже малку ме потсеќаш на еден интераш (Син мислам беше) Мурињо си го познавал тимот и тоа им е главен фаворит (ќе им наредил Мурињо да го фатат Дрогба за к*р)
Ѕола играше пред многу години кај нас, и од тогаш буквално се е сменето, така да тој не познава колку што не познаваат и другите екипи
Е сеа останува на нас...:toe:

Треба да се искористи киксот на Манчестер :vozbud:

Чех, Иванович, Тери, Карваљо, Ешли, Микел, Малуда, Лампард, Џо Анелка, Дрогба.
90% ваков состав.

А како тоа Ѕола си го познава „тимот“? Кларк можеби, иако и тој не е гаранција, Челзи игра во комлетно нов систем.
ubav e sostavov ama samo da ne igart mikel to ke e super da igrat na mestoto na mikel deco a isto ubo ke e i jo cole da ne igrat da go stajt balack a posle ak ne se pokazit balack togas da go satjt jo a za mikel trebit odam da se vajgat od 1 tim

Извинете што ќе бидам малку вулгарен, ама морам. Па да му сте невиди, ко некои пичиња сте, сите имате лошо претчуство, ќе губиме, вака онака... Знаете дека претчувството е женска работа.

Друго, не верувам дека до толку ќе сме баксузи пак да примиме несреќен гол. Значи, утре победа и ништо друго!

Треба да се искористи киксот на Манчестер :vozbud:
Tocno taka, nema so poveke da se pravi muabet. Utre samo pobeda i nisto drugo!
A, ne znam za vas, ama mene mi e tezok kejf so ni se padna Inter, i ne im se sekirajte, ke gi someleme! A, najkejf ke mi e da mu ja vidam facata na Murinjo koga ke izgubi!

ако е ова стварно, тогаш не знам што да кажам:kesa:

http://www.chelseafc.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=268&Itemid=1

Шо че кажете?
Добар е за слободни удари ама незнам како би се вклопил, + тоа имаме добри леваци (Џо Кол, Жирков) додека десната страна ни е малце потенка, пошо само Бане ни е у игра.

ако е ова стварно, тогаш не знам што да кажам:kesa:
Овај на видеово ко тој да е.

http://www.chelseafc.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=268&Itemid=1

Шо че кажете?
Добар е за слободни удари ама незнам како би се вклопил, + тоа имаме добри леваци (Џо Кол, Жирков) додека десната страна ни е малце потенка, пошо само Бане ни е у игра.
Никако.

Мене воопшто не ми се допаѓа Швајни..не знам зошто.
Типот за германска репрезентација игра феноменално,за Баерн е тапа..иако се поправа последниве утакмици..
Не ни треба..

Chelsea: Cech, Ivanovic, Carvalho, Terry, A.Cole, Ballack, Lampard, J.Cole, Malouda, Kalou, Drogba
Subs: Hilario, Ferreira, Belletti, Alex, Mikel, Zhirkov, Sturridge

Ваао, Мистер Просек повторно....
И кај загина Какута, да се плукнам и во Белети и во Фереира? Не знам и Стуриџ шо бара, клупава многу офанзивна е ебаго!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom