Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заслужен пенал, незаслужено водство.

Ете ги чеканите.... ќе не столчат ако продолжиме со ваква анемична игра!!! Малуда не го слушнав, Просечко стандард, Тери со мислите којзнај кај е, Ешли без потреба клиза.... со еден збор се губиме на теренот :toe:

Заслужен пенал?
Не играј курот бе..
Малце го чепна по нога,овој падна како покосен..
Мајк Дин бе кај виде пенал мамицата да ти ја ебам..
Незаслужено губиме..
Играме срање,али имавме свои шанси и заслуживме ние да водиме а не овие пацериве..
Значи од вакви екипи и судии ми се гади.
А,богами ми се гади и од Малуда и Калу..

фаулот од кол за пенал го виде судијана а раката од габидон со требеше да е пенал то не го виде

Двата недосудени пенали за нас не ја менуваат сликата на мизеријата. Па досега требаше бар 0-2 да биди, Вест Хем биле каде-каде подобри, ама генијалци сме ние, нема шо.
Очекувам Алекс да влези, како играч кој може да смени нешто. Не друго, бразилец е. :kesa:

Ми го зеде зборот Тони.
Не ја виде раката идиотот од Габидон..
Значи криво ми е ептен,што не можеме да искористиме кикс на конкурентите за титула..нарочито киксот на Манчестер.
Во криза сме,тоа е очигледно.Само колку е длабока кризата допрва ќе видиме..

Ми го зеде зборот Тони.
Не ја виде раката идиотот од Габидон..
Значи криво ми е ептен,што не можеме да искористиме кикс на конкурентите за титула..нарочито киксот на Манчестер.
Во криза сме,тоа е очигледно.Само колку е длабока кризата допрва ќе видиме..
И во криза треба победи, секако, насила.

Ете вака се прават пари(од страна на Абрамович) КЕЦ У ДВА ! пратете!

Двата недосудени пенали за нас не ја менуваат сликата на мизеријата. Па досега требаше бар 0-2 да биди, Вест Хем биле каде-каде подобри, ама генијалци сме ние, нема шо.
Очекувам Алекс да влези, како играч кој може да смени нешто. Не друго, бразилец е. :kesa:

Алекс на клупа ли? пошто не видов од почеток..Карваљо ако продужи ке добие и црвен на крај...

Ете вака се прават пари(од страна на Абрамович) КЕЦ У ДВА ! пратете!
Кого ќе поткупи?
1. Судијата? Па и да е поткупен, тапа сме, нема да дадеме гол.
2. Грин? Со ветување дека ќе дојде во челзи?

А бе не ми кажуј судијата и гриновци сега гледај второ полуврмее како се игра !!! ЛУД

КЕЦ У ДВА 100% !! КОЈ САКА НЕКА СТАВИ РАКА !!! НА БАС !

Абе ај ...да ти е**м судијата...слепец...

Се надевам дека ке направиме пресврт во второто...

Што ќе гледаме бе..
Ја не се надевам искрено на пресврт..а,пред да почне натпреварот очекував победа.
Кога видов како играме мизерно,какви кискови се прават во одбрана,како Тери игра на стара слава..и згора на се Мајк Дин..ете ти пораз.

јас сум оптимист и се обложив со таткоми на 500-че дека челзи тепа!,али малуда НАДВОР

и ја мислам дека ќе се случи пресврт... нема да си дозволат по втор пут неискористување на киксот од Манчестер..

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom