- Член од
- 3 октомври 2020
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 128
Араухо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

уште од сега се гледа катастрофата со псж, ама никој од нас нема да ја прифати пред да се случи 

Мала дигресија, ако не е проблем.Ко во филмон Downfall, те гази кој ќе стигне, противникот ти е пред врата, а ти сеуште се филмаш дека ќе ја освоиш Европауште од сега се гледа катастрофата со псж, ама никој од нас нема да ја прифати пред да се случи
![]()

А на кого му бил непријателот пред врата додека тој се филмал дека ќе ја освои Европа, на пријателскиот административец Адолф или на Мајкл Даглас?Мала дигресија, ако не е проблем.
Falling Down е филмот што го референцираш, Downfall e филмот за познатиот пријателски административец Адолф![]()

На административецот мислевМала дигресија, ако не е проблем.
Falling Down е филмот што го референцираш, Downfall e филмот за познатиот пријателски административец Адолф![]()
ние сме Дојчланд 1945 моментално. Силните дивизии одамна ги нема(Чави, Иниеста, Пујол, Алвеш итн.), Берлин(Барселона) го браниме со деца(Педри, Дест, Араухо, Мингеза), Химлер(Меси) тајно потпишува капитулација со сојузниците(заминува во псж), а Хитлер(Куман) го чека Штајнер(Депај) да нападне и да ја свртиме работата